Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Klart for premiere av årets Julespel

Anh Vu og Ole Alexander Mæland gleder seg

RINGREVER: Anh Vu og Ole Alexander Mæland spiller to av hovedrollene i Julespelet. Her like før generalprøvene i 2017. Foto: Frode Olsen

Anh Vu og Ole Alexander Mæland mener julehøytiden aldri vil bli den samme uten Julespel i Julebygda.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2017 kl 15:08

Onsdag kveld braker det løs for det åttende Julespelet i rekken. Sandnesjenta Anh Vu har vært med siden starten, og 31-åringen med stemmen og smilet, har på ingen måte tenkt tanken på å avslutte samarbeidet.

– Nei, er du sprø. Med en gang jeg ser nummeret ringe sier jeg ja før de rekker å spørre, smiler Anh Vu til Sandnesposten.

Alltid gravid

I det store Julespelet spiller hun som vanlig den gravide Maria, og selv da Vu var gravid i den ekte verden, nektet hun å kaste inn håndkledet.

– Det var vel for to år siden nå. Det passet jo egentlig helt flott i og med at det alltid passer at jeg er gravid rundt juletider, nikker hun mot den kunstige magen.

Ole Alexander Mæland har virkelig fått kjenne på et år med høy hastighet. Etter jubelåret med Stavangerkameratene er det for ham tilsynelatende veldig kjekt å komme tilbake til Julebygda. 2017 blir hans sjette opptreden, men ifølge ham selv neppe den siste.

– Jeg sier som Svein Tang Wa. Det blir aldri jul igjen uten Julespelet. Det har alltid vært en skuespiller i meg, og jeg liker veldig godt atmosfæren i Julebygda. Folk er så vennlige og dugnadsånden herjer på sitt beste, sier Mæland med solid støtte fra Anh Vu med magen rett ut.

Ung solostemme

Oda Ovedal Amundsen har gått i barnehage i Julebygda. Som fireåring sto hun for aller første gang med kostyme på seg. Syv ganger i løpet av sine første elleve leveår er jo en rekord i seg selv. I år overtar hun rollen som storebroren Ask etterlot seg etter fjoråret.

– Han begynte nettopp på ungdomsskolen og hadde vært med lenge. Dermed blir det nye replikker på meg i år, men jeg skal spille jente altså. Vi stokker bare litt om på søskenflokken, sier Amundsen.

Artikkelen fortsetter under bildet)

RUTINERT: Oda Ovedal Amundsen (11) har deltatt i oppsetningen fra hun var fire år. I år skal hun synge solosang for tredje gang. Foto: Frode Olsen

Mot slutten av forestillingen er det hun som skal lede an med solosang.

– Jeg gruer meg mer til å huske de nye replikkene. Sangen skal gå greit. Utover kommer også de andre artistene inn. Sangen heter «Då e det jul», sier hun.

Selvsagt er det jul når Julespelet er i gang.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...