Klesgigant kommer til Maxi

– GLEDER OSS: Regionssjef Ellinor Greve i Lindex og senterleder Magnhild Egeland ved Maxi Sandnes ser fram til klesgiganten Lindex åpner dørene på senteret i 2018. Foto: Andreas Dirdal Kydland

Etablerer sin andre Sandnes-butikk til neste år. – Dette har vi jobbet lenge for, sier senterleder Magnhild Egeland ved Maxi Sandnes.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Det var mye jubel på huset da dette ble klart, sier senterleder Magnhild Egeland ved Maxi Sandnes.

Neste år etablerer nemlig klesgiganten Lindex sin andre butikk i Sandnes. Fra før av finnes én på Kvadrat. Men til neste år kommer altså kjedens andre butikk til sentrumsområdet.

– Jeg har stor tro på at dette blir en perle i Sandnes. Vi har hatt muligheten andre steder, men landet på Maxi som har en veldig rett profil for oss, sier Ellinor Greve som er regionssjef i Lindex.

– Sandnes er spennende

Klesgiganten skal inn i området hvor blant annet Narvesen holder til i dag. Sistnevnte flytter over gangen, mens deler av Lindex-butikken går inn i den nye delen av senteret som for tiden er under bygging.

– Sandnes er et svært spennende område i sterk vekst hvor det skjer mye interessant, sier Greve som allerede er i gang med ansettelsesprosessen.

– Vi har allerede begynt prosessen med å ansette leder, og skal også ansette både selgere, assisterende butikksjef og visuell merchandiser. Dette skal vi imidlertid gjøre skikkelig og bruker tiden det tar for å finne de rette, sier Greve.

Hjertebarn

Senterleder Egeland er strålende fornøyd med å ha fått klesgiganten til senteret.

– Å få inn et klesanker har vært et hjertebarn for meg lenge. Når vi nå får Lindex på senteret har vi en butikkmiks ingen andre har. Når vi har spurt på Facebook hva kundene har savnet på senteret, har nettopp Lindex vært et navn som har gått igjen. Etableringen vil generere mye folk til senteret som vil komme alle til gode, sier senterlederen.

Lindex har røtter tilbake til 1954 da Ingemar Boman og Bengt Rosell åpnet undertøysbutikken Fynd i Alingsås. Kort tid etter blir selskapet Lindex stiftet i Gøteborg, og dette er navnet som siden ble gitt til alle de etterfølgende butikkene.

I dag har kjeden 102 butikker i Norge og nær 500 butikker i 15 land.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...