Sandnesposten A/S

Sandnesposten

– Klubben må profesjonaliseres

Den nye styrelederen i Riska håndballklubb mener klubben må profesjonaliseres.

Den nye styrelederen i Riska håndballklubb har klare tanker for hvordan han vil få klubben bedre rustet for framtiden.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

HÅNDBALL: Riska Håndballklubb har nytt styre på plass og ser nå lyst på framtiden. Klubbens ferske styreleder er motivert.

– Jeg ønsker å gå inn i Riska håndballklubb for å drive klubben framover, og ikke bare overleve fra år til år. Klubben trenger et skikkelig løft, sier styreleder Sten Ove Simonsen til Sandnesposten.

Les også: – Pinlig dugnadsånd

Bedre tilrettelegging

Simonsen er tydelig på hva som må gjøres for å få klubben på rett kjøl igjen.

– Det har nok vært litt tunge tider for Riska HK de siste årene. Nå må vi prøve å skape engasjement og positivitet i klubben.

– Hvordan skal dere klare det?

– De viktigste oppgavene blir å profesjonalisere klubben. Med det mener jeg at vi må få tilrettelagt litt mer for lagene og ikke minst alle de frivillige trenerne og støttespillerne som legger igjen utallige timer med dugnadsarbeid for at ungene våre skal få drive med håndball. Et av inntrykkene jeg sitter igjen med er at lagene ofte blir drevet av seg selv, med lite støtte sentralt i klubben. De må gjøre veldig mye arbeid rundt laget selv, så vi skal prøve å få satt ned noen grupper som tar seg av sentralt kjernearbeid. Det kan være alt fra dommeroppgaver til kiosksalg, forklarer Simonsen.

– Dugnadsånden på Riska er god?

– Jeg tror ikke det er mangel på dugnadsånd. Jeg tror heller at rekrutteringen kan forbedres, og dette blir en sak for kommende styre. Alle frivillige organisasjoner har årsmøter hvor nytt styre er et sentralt tema. Mange hører ordet årsmøte og tenker at dette er for de som driver klubben og tenker ikke at dette faktisk er viktig for klubbens fremtid. Tror det ordet kan skremme litt.

– Åpenhet ble luftet som et nøkkelpunkt på årsmøtet. Hvordan skal klubben være mer åpne i framtiden?

– Jeg tror åpenhet generelt er viktig for alle organisasjoner. Jeg tror ikke klubben har holdt igjen informasjon på noen måter, men det er nok mye forbedringspotensial her. Vi tror informasjonsflyten ikke er den beste i klubben, da mye informasjon går på sosiale medier som facebook, så her må vi se på alternativer.

Dobbelt så stort styre

Det gamle styret på seks personer blir nå avløst av nytt styre på totalt 12 personer. De som har fått verv så langt er Sten Ove Simonsen (styreleder), Dag Espen Vik (nestleder), Unni Helland (sportslig leder), Johannes Vik (kasserer), Svein Ystanes (sekretær), Annelin Madsen (materialforvalter).

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...