– Klubben planlegger byggestart neste uke

Gravemaskinene skal inn Jønningheiveien

BYGGESTART: Sandnes Ulf planlegger byggestart i uke 26. Onsdag 20. juni kan de som vil møte opp på tomten for å se når det symbolske spadestikket blir satt i jorden. Det skjer klokken 13.30. Foto: Frode Olsen

Sandnes Ulf har levert trafikkplan for bruk av Jønningheiveien til Sandnes kommune. Den blir ferdigbehandlet onsdag 20. juni.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2018 kl 15:21

Som Sandnesposten har skrevet om flere ganger tidligere, skal Sandnes Ulf starte byggingen av ØsterHus Arena ved bruk av Jønningheiveien som midlertidig anleggstrasé. Kommunaldirektør for teknisk avdeling i kommunen, Leif Aarthun Ims, forteller at trafikkplan er levert.

Les også: Presses til å bruke Jønningheiveien

– Vi gjør regning med at den blir ferdigbehandlet onsdag 20. juni. Klubben har planer om å utføre jobb på tomten i uke 26 og 27, sier Ims.

Uke 26 starter mandag 25. juni.

Flytting av masser

Aarthun Ims forteller at Sandnes Ulf har et mål om å fakte gravemaskiner og annet utstyr inn på tomten for å starte flytting av masser, samt annet forberedende arbeid.

– Arbeidet som ønskes påstartet er forberedende jobb med tanke på én av IVARs vannledninger som skal flyttes. Noe hogst er også tenkelig. Arbeidet krever på dette tidspunktet ikke utkjøring av masser, og i den sammenheng venter klubben på en endelig avgjørelse fra byggesaksavdelingen når det gjelder anleggstraseen over Smeaheia, sier Ims.

Posisjonen stemte ja

Som kjent aksepterte bystyret i Sandnes klubbens finansieringsplan i bystyremøtet som ble avholdt mandag. Posisjonspartiene Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet og Senterpartiet trosset rådmannen og administrasjonens råd, og stemte gjennom planene.

Les også: Endelig kan Sandnes Ulf slippe jubelen løs

Høyre, KrF, SV og de to uavhengige Pål Anders Østvold og Kjell Haavard Thrane Høie stemte nei til posisjonens forslag.

I en pressemelding opplyser Morten Wiik Larsen at klubben vil foreta et symbolsk første spadestikk på tomten onsdag klokken 13.30.

BYGGESTART: Sandnes Ulf planlegger byggestart i uke 26. Onsdag 20. juni kan de som vil møte opp på tomten for å se når det symbolske spadestikket blir satt i jorden. Det skjer klokken 13.30. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...