Knallåpning for ny butikk

REKORD: Daglig leder Hanne int`t Veld hos Musti på Maxi Sandnes kan glede seg over rekordtall på åpningsdagen. Foto: Trond Eirik Olsen

Kjedebutikk satte nordisk omsetningsrekord på åpningsdagen. Nå vil de starte flere butikker i regionen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

REKORD: – Vi har 275 butikker spredt over hele Norden, men med et helt spesielt unntak av en 2000 kvadratmeter stor butikk i Helsinki-området, har ingen av de andre butikkene vært i nærheten av den omsetningen vi hadde på åpningsdagen i butikken på Maxi Sandnes, sier adm. direktør Erik Ringen Skjærstad hos Mustigroup Norge.

Ringen Skjærstad er overveldet over det gode resultatet til Musti på Maxi Sandnes og mener det viser at markedet i Sandnes lenge har vært klar for en dyrebutikk.

– En brutto dagsomsetning på 255.000 kroner høres gjerne ikke så mye ut, men for en liten dyrebutikk på knappe 250 kvadratmeret er det et fantastisk resultat som vi aldri tidligere har vært i nærheten av. Nå håper vi fortsettelsen blir like bra, sier han og gir ære til både daglig leder I butikken og senterleder på Maxi Sandnes Magnhild Egeland.

– De har stått på med stor entusiasme og bidratt mye i forhold til å fremme de rette trekkene i forhold til åpningen, sier han.

Voksende marked

Allerede en time før den formelle åpningen i mars begynte det å danne seg kø utenfor butikken som kunne lokke med gode og friske åpningstilbud. Rett nok fører ikke butikken levende dyr, men ellers er det meste som trengs til stell og hold av kjæledyr på plass. I tillegg tilbyr man negleklipp av både katter og hunder.

– Folk må gjerne ta med seg katten eller hunden inn til oss dersom den trenger negleklipp. Vi er plassert like ved inngangen så man slipper å gå gjennom senteret med dyrene som skal klippes, sa daglig leder Hanne in´t Veld som I utgangspunktet hadde stor tro på Sandnes som plass for en ny dyrebutikk.

– I juli i fjor åpnet vi en liknende butikk på Madla Amfi og her har vi hatt god tilstrømming av kunder. Det er ikke mange andre butikker med vårt konsept i regionen. Utviklingen i dag går også i retning av at flere skaffer seg kjæledyr og samtidig er mer opptatt av å stelle godt med disse, sa hun på åpningsdagen.

Hanne in´t Veld skal framover være daglig leder både for butikken på Maxi Sandnes og butikken på Madla Amfi.

Nordens største

Dyrebutikkjeden Musti er i dag Nordens største. Den totale omsetningen ligger på rundt 2,5 milliarder kroner og Ringen Skjærstad sier at etableringen på Maxi er et av de første stegene mot en større satsing i regionen.

– I juli 2017 åpnet vi var aller første butikk i regionen på Madla Amfi og ettersom vi ikke hadde de store driftsressursene i Rogaland var vi spente på resultatet, men ting har gått over all forventning sier han og legger til at valget av Maxi Sandnes som neste stopp ikke var tilfeldig:

– Vi har et typisk hverdagskonsept og for oss er det viktig å være plassert i et senter som har det samme konseptet. Slik sett passer Maxi Sandnes oss godt.

– Blir det snakk om å åpne flere butikker i regionen?

– Ja, på litt sikt håper vi å etablere en akse av butikker fra Stavanger i nord til Bryne i sør og vi vil I løpet av året åpne en ny butikk litt lengre sør, sier han.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...