Knallstart for ny salong på Kvadrat

STABEN: Anne Maren Aadnøy (fra venstre), Beate Eikeskog Rønningsen, Dragana Pupovak, Ingelin Ims, Camilla Bakken, Beth Marita Fjeldberg, Lene Tufta, Sofia DeMecho Svensson og Romina Valezka Fernández. Foto: Privat

Forrige fredag åpnet HairShop dørene til sin nyoppussede salong på Kvadrat.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2017 kl 09:55

NÆRING: – Vi har hatt en fantastisk åpning med stappfulle lister og nye omsetningsrekorder, sier daglig leder Anne Maren Aadnøy entusiastisk.

Også denne uken har det vært travelt i den nye frisørsalongen, som ligger i nærheten av Dressmann og Platekompaniet.

– Ja, dette ser lovende ut, sier den daglige lederen.

Fra Sandnes

Sandnes-jenta Anne Maren Aadnøy startet sin karriere som assistent på Nikita Kvadrat for 13 år siden med ansvar for kaffemaskinen. Nå har hun fagbrev og har blitt kåret til «Årets daglig leder» i frisørkonsernet. Det var en drøm som ble til virkelighet da hun fikk drive sin egen HairShop-salong på Kvadrat i 2009.

– Konkurransen er stor i området, men for å lykkes med å beholde kundene, er det viktig å gi det lille ekstra, og ikke minst gi kundene personlig service. Dette er årsaken til at vi har så mange faste kunder, sier Anne Maren Aadnøy.

Flere lokale helter

Administrerende direktør for HairShop Frisør, Hilde Sommerfeldt, er stolt over at de kan åpne enda en salong i Sandnes med det nye konseptet i nye lokaler på Kvadrat.

– Vi gjør dette for kundene. Vi har fornøyde og lojale kunder her, som vi ønsker å gi den beste kundeopplevelsen. Vi lanserte det nye konseptet på Maxi i fjor, og det ble veldig godt tatt imot av både kunder og medarbeidere.

Sommerfeldt er selv fra Stavanger, og har vært med siden den spede begynnelse. Hun åpnet Nikita-salongen på Kvadrat for nesten 20 år siden og har vært med på å bygge opp HairShop Frisør, som ble startet i 2004. Kjeden har pr i dag 30 salonger i Norge og ekspanderer stadig.

HairShop Frisør er kåret til Gasellebedrift hele fem år på rad og vinner av Årets Frisørkonsern 2015.

– Vi har store ambisjoner for HairShop i fremtiden, og jobber videre med å etablere oss også utenfor Norges grenser på lengre sikt, sier Sommerfeldt.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...