Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Kneet til Remi Johansen skal vurderes av ortoped

KNE OG ANKEL: Remi Johansen får vondt i kneet når han spiller og skal til vurdering. Kent Håvard Eriksen er ute resten av sesongen med leddbåndskade i ankelen. Foto: Frode Olsen

Remi Johansen spiller ikke mot Aafk. Andreas Dybevik sliter også med en diffus kneskade.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 19.07.2018 kl 20:38

Fysioterapeut og fysisk trener, Lars Marvik, har hatt mye å henge fingrene i denne sesongen.

Her er hans vurderinger av skadesituasjonen.

Remi Johansen:

«Remi strever med smerter i et kne. Vi har bestemt at han skal til en ortoped/spesialist for å få en vurdering. Det er ikke noe åpenbart feil med kneet, men han har smerter ved belastning».

Kent Håvard Eriksen:

Han skal etter planen reise til Bergen en av de aller første dagene for å operere et avslitt leddbånd i ankelen. Dette er en noe sjelden skade, litt fremme på vristen».

Andreas Dybevik:

«På treningen dagen før treningskampen mot Bryne fikk han det vi kaller for en smell i kneet. Vi trodde det skulle gå greit, men han måtte ut i første omgang. Han var med på trening i går for fullt, men har smerter igjen i dag. Vi må gjøre en ny vurdering, men forhåpentlig ingen alvorlig skade».

Vidar Nisja:

«Han var med for fullt i går, for så å ta det litt roligere i dag. For Vidar, som har vært ute med lyskeskade, så handler det om av vi klokt må bygge ham opp. Jeg ser ikke bort i fra at han er kampklar om en måned».

(Artikkelen fortsetter under bildet)

PÅ GANG: Etter kyssesyke og påfølgende lyskeskade, er Vidar Nisja på vei tilbake. Her deltar han på treningen torsdag 19. juli. Foto: Frode Olsen

Saku-Pekka Sahlgren:

«Målvakten er operert for korsbåndskade. Det gikk fint, og han er under opptrening».

Ári Mohr Jónsson:

«Etter slike skader må hevelsen gå ned, og styrken må bygges opp igjen før en operasjon. Han er kommet så langt nå, at operasjonen bør være like rundt hjørnet».

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...