Kommunen gir Filip Ingebrigtsen 50.000 i gave

Og her planlegger de mottakelsen på Sola

SKAL TIL SOLA: Stanley Wirak tok i mot Arild Netland og Geir Eikeskog fra Sandnes Idrettslag mandag formiddag. Sammen planla de velkomsten de ønsker å gi Filip Ingebrigtsen og den øvrige familien. Foto: Frode Olsen

Mandag formiddag møtte representanter fra Sandnes idrettslag opp på ordførerens kontor. Når Filip Ingebrigtsen ankommer Stavanger lufthavn Sola klokken 14.35 mandag blir det full fest i ankomsthallen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 15.08.2017 kl 06:59

Daglig leder i Sandnes idrettslag, Geir Eikeskog, har vært særdeles travel siden Filip Ingebrigtsen løp inn til bronsemedalje i VM søndag. Lura-mannen er på alles lepper, og en annen mann fra Lura, nemlig ordfører Stanley Wirak (Ap), har på vegne av kommunen en klar målsetning om å vise den løpssterke familien hvor mye de settes pris på.

– Det finnes jo mange i fra Sandnes som gjør gode resultater i idrettsverden. Dette er likevel noe ekstraordinært, og vi ønsker symbolsk å sponse Filip Ingebrigtsen med 50.000 kroner. Det samme gjorde vi overfor Henrik, sier Stanley Wirak.

Personlig oppmøte

Ordføreren og varaordfører Pål Morten Borgli (Frp) skal begge til Stavanger lufthavn Sola når Filip ankommer fra London.

– Vi må jo ha med blomster til hele familien. De er flotte representanter alle sammen, sier Wirak.

Leder i friidrettsgruppen, Arild Netland og daglig leder Geir Eikeskog i Sandnes idrettslag var begge på ordførerens kontor mandag formiddag.

– Vi skal bruke alle tilgjengelige midler for å samle så mange som mulig på flyplassen. Vi håper også at mange av de yngre utøverne har muligheten for å bidra til en skikkelig velkomst, sier Geir Eikeskog til ordføreren.

Felles lunsj

Stanley Wirak nøyer seg ikke med sponsorkronene og personlig oppmøte. Han vil at Filip Ingebrigtsen og familien skal verdsettes skikkelig.

– Kommunen ønsker å invitere hele gjengen til felles lunsj. Det håper vi at de klarer å finne tid til i løpet av inneværende uke, men det må bli opp til dem og finne en ledig stund i alt som skjer rundt dem akkurat nå. Alt på kommunens bekostning, sier Wirak.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...