Kona ba Riska-treneren droppe capsen til cupfesten

Men boyband-frisyre var ikke nok mot Viking

NY SVEIS: Simen Egeland hørte på kona og stilte til kamp uten den tradisjonelle capsen. Her er det like før han skal intervjues foran TV-kamera. Foto: Frode Olsen

Riska-trener Simen Egeland står alltid med caps på sidelinjen. Da laget møtte Viking til cupkamp måtte han pent legge capsen igjen hjemme. Han skulle tross alt på TV.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2017 kl 12:02

– Jeg kommer nok ikke til å høre på kona igjen i denne sammenhengen. Det brakte i alle fall ikke lykke med seg, humret Simen Egeland etter cup-exiten mot Eliteserie-laget Viking.

Før kampen vitset han sammen med Viking-trener Ian Burchnall om hatteforbudet fra kona.

– Kona mi sier ikke så veldig mye om hva jeg skal ha på meg, men jeg skal innrømme at det å være på TV er en spesiell greie. Det hender jo at jeg må le litt av mine enge ansiktsuttrykk og måten jeg oppfører meg på under de mest intense øyeblikkene i kampene, smiler Burchnall.

Tapet på hjemmebane hadde nok lite å gjøre med at capsen lå igjen på hattehyllen. Til det var avstanden mellom lagene for stor. Da Kristoffer Haugen scoret alene med Andreas Smalås i det 38. min, drepte han samtidig det lille som var av spenning.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

VIKING-JUBEL: Kristoffer Haugen scoret Vikings mål før pause. Riska-spillerne fortviler. Foto: Frode Olsen

Like etter pause scoret Stian Michalsen kveldens andre mål. Da var kampen i realiteten avgjort. Riska skal likevel ha kreditt for måten de jobbet sammen på i andre omgang. Da Vetle Myhre reduserte til 1–3 kunne det fort ha blitt spennende på Riska stadion, men den andre scoringen uteble.

– Det var en periode i andre omgang hvor vi styrte spillet. Jeg synes totalt sett at vi kom fra oppgaven på en god måte. Spesielt i første omgang var vi gode. Det var synd med scoringen like før pause,sier Simen Egeland.

Patrick Pedersen og Robin Alexander Shroot sørget for at Viking til slutt slo Riska med 4–1. Dette var aller første gang Riska FK spilte en obligatorisk kamp mot Eliteserie-motstand.

En kamp de kan se tilbake på uten å skjemmes. Kampen førte også til publikumsrekord på Riska stadion. Cirka 1200 møtte fram i solskinnet.

Førstkommende lørdag er det igjen tid for å ta på striskjorta. Da kommer Vaulen beachboys til Riska.

LANG PØLSEKØ: Det er ikke vanlig med 1200 mennesker på hjemmekampene til Riska FK. Det fikk de frivillige som jobbet i bua erfare.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...