Politiet leter fremdeles etter bilist: Krasjet i drosje på motorveien og gikk til angrep på sjåføren

POLITIJAKT: Politiet jakter tre menn etter en kollisjon og en voldsepisode på E39 tidlig lørdag morgen. Foto: Ronny Hjertås

Politiet leter etter en bilist etter at han krasjet inn i en drosje og gikk til angrep på drosjesjåføren.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 11.02.2017 kl 14:08

Politiet leter etter en mann etter at han krasjet inn i en drosje i sørgående retning på E39 ved Sandved. Mannen som kjørte bilen gikk så til angrep på drosjesjåføren. Mannen og to passasjerer stakk så av fra ulykkesstedet, og politiet brukte i morgentimene sporhund for å søke etter dem.

Saken fortsetter under bildet

POLITIJAKT: Politiet jakter tre menn etter en kollisjon og en voldsepisode på E39 tidlig lørdag morgen. Foto: Ronny Hjertås

Drosjesjåføren var lettere skadd etter hendelsen.

– Han har fått et slag i ansiktet og er litt rystet, opplyste operasjonsleder i Sør–Vest politidistrikt, Tor Helge Stavik, til Sandnesposten lørdag morgen.

Politiet har i etterkant vært i kontakt med passasjerene i bilen, men har foreløpig ikke pågrepet føreren.

– Vi har hatt kontakt med passasjerene. Føreren er kjent for politiet, men foreløpig ikke pågrepet, sier operasjonsleder Frank Roland til Sandnesposten lørdag ettermiddag.

LETER: Politiet letter etter tre menn som stakk av etter en voldsepisode på E39 tidlig lørdag morgen. Foto: Ronny Hjertås

SENTRUM: Politiet søker blant annet i sentrum. Foto: Ronny Hjertås

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...