Kretsmestere fra Sandnes IL

KRETSMESTER: Per Strand Hagenes (midten) ble kretsmester i G14-klassen.

Det var i helgen kretsmesterskap i langrenn på Tjørhom.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Alle klasser ble gjennomført i nye løyper da det foregår en større ombygging av løypetraseen på Tjørhom skistadion. Det deltok nesten 370 utøvere fra Agder og Rogaland skikrets på hver av dagene, hvor omtrent 30 stk var fra Sandnes IL i klassene fra 6 år til senior.

På første dag var det klassisk som sto på programmet i utfordrende forhold med isete utforkjøringer og oppgåtte spor som gjorde det vanskelig for alle deltakerne. Sandnes IL kapret følgende pallplasser med Marcelo Hetland Strand og Per Strand Hagenes som gikk inn til en 3. plass (med fall) i henholdsvis G11 år og G14 år, Janne Tjørhom Aasheim gikk inn til 2. plass i J16 år og Håvard Mannsåker gikk inn til 3. plass i M19/20 år.

På dag to var det fristil i snøvær som sikret at gårsdagens isete utforkjøringer ble erstattet av gode forhold for alle. To utøvere fra Sandnes IL vant sin klasse og ble kåret til kretsmestere.

Marcelo Hetland Strand ble kretsmester i G11 år og Per Strand Hagenes ble kretsmester i G14 år. Det var nok en god prestasjon av Per Strand Hagenes som gjorde en meget god figur i Oslo skifestival for to helger siden.

Andre pallplasser verdt å merke seg var Janne Tjørhom Aasheim som gikk inn til 2. plass i J16 år. Live Mannsåker som gikk inn til 3. plass i K18 år, Lars Fredheim Hodne og Håvard Mannsåker som gikk inn til 3. plass i henholdsvis M18 år og M19/20 år.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...