Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Kristensen på andreplass på MDGs liste

TOPPENE I MDG HER FRA HØYRE: Ørjan Zazzera Johansen (4. plass), Daria Maria Johnsen (5. plass), Nini Hæggernes (3. plass), Anna S. Kvam og Erlend Kristensen.

Anna S. Kvam og Erlend Kristensen er valgt som toppkandidater for MDG Rogaland til Stortingsvalget 2017.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

På sitt nominasjonsmøte lørdag vedtok et enstemmig nominasjonsmøte i Miljøpartiet De Grønne å støtte nominasjonskomiteens innstilling til førsteplass. Grønn Ungdoms nasjonale talskvinne, Anna S. Kvam, ble dermed valgt ved akklamasjon.

– I neste storingsperiode må vi gå fra ord til handling for å unngå dramatiske konsekvenser av klimaendringene. Da trenger vi langsiktig politikk som sørger for at mitt hjemfylke ikke blir et nytt Detroit når etterspørselen etter olje og gass går ned, sier Kvam i en pressemelding.

– Jeg stiller til valg fordi det har vært nok tomprat og fordi et klimavennlig samfunn er godt å leve i. Vi må tørre å gjøre det som trengs for å komme dit, og jeg er ydmyk og stolt av å ha fått Rogaland MDGs tillit til å gjøre nettopp dette, sier Kvam.

Andrekandidat Erlend Kristensen fra Sandnes legger til at han tror folk er lei av politikeres tomprat på områder som omhandler klima og miljø.

– Vi mangler verken arbeid eller penger, men vi mangler de rette politikerne med visjoner for fremtiden – de som vil investere i det grønne skiftet og sette hele folket i arbeid, sier Kristensen.

Kristensen er ifølge samme pressemelding opptatt av å finne de gode løsningene som motiverer folk til å ønske å bidra, som eksempelvis Klimabelønningsordingen som han har kjempet for siden 2013.

Dette er hele stortingslisten til MDG Rogaland:

 • 1. Anna Serafima Kvam, Stavanger
 • 2. Erlend Kristensen, Sandnes
 • 3. Nini Hæggernes, Haugesund
 • 4. Ørjan Zazzera Johansen, Time
 • 5. Daria Maria Johnsen, Stavanger
 • 6. Stein Elling Tofte, Randaberg
 • 7. Heine Vihovde Vestvik, Haugesund
 • 8. Morten Tønnesen, Stavanger
 • 9. Mira Roxmann, Egersund
 • 10. Susanne Heart, Stavanger
 • 11. Guri Barka Martins, Strand
 • 12. Terje Torkildsen, Stavanger
 • 13. Åsta Vaaland, Sandnes
 • 14. Nils Wergelan Krog, Karmøy
 • 15. Michelle Flagstad, Stavanger
 • 16. Jan Kristoffer Johnsen, Sola
 • 17. Anne Helen Eide, Time
 • 18. Mikael Tysvær, Tysvær
 • 19. Yvonne Ekrene Lien, Haugesund
 • 20. Ingvald Erga, Klepp

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...