Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Madame Aase åpner i ny drakt

SPLITTER NYTT: Madame Aase er pusset opp for rundt én million kroner. Daglig leder Jorunn Fosse ser fram til å skulle ønske velkommen til de nye lokalene. Foto: Frode Olsen

Etter tre og en halv måned er det klart for nyåpning av Madame Aase. Onsdag ønsker daglig leder Jorunn Fosse velkommen til nye og kjente gjester.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2019 kl 23:07

Madame Aase fremstår i ny drakt til åpningsfesten. Puben har vært en byggeplass siden 29. desember i fjor, men nå er det altså klart for gjenåpning av det populære stedet.

Jorunn Fosse forteller at det for dem har vært viktig å ivareta det som utgjør den koselige stemningen så mange er blitt glad i.

– Vi har beholdt to av bordene som ligger til høyre for inngangsdørene. Barkrakkene er de samme, men de har også vært gjennom renovering med nye seter og maling, sier Jorunn Fosse.

De som kjenner stedet godt fra tidligere, vil legge merke til at barens plassering er endret. Et nytt langbord er på plass midt i lokalet, mens veggen mot Olav Kyrres gate har fått en lang og sammenhengende skinnsofa.

De duse fargene i tak og vegger, i kombinasjon med det Jorunn Fosse har døpt Carlsberg-grønne fliser, har som mål å gi en behagelig atmosfære.

– På hele veggen bak baren har vi ivaretatt de opprinnelige teglsteinene. De er overraskende flotte og forteller om bygningens historie, sier Fosse.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NY BAR: Baren er plassert i den søndre delen av puben. TV for å vise travløp og Viking-kamper kommer også på plass. Den skal henge der hvor man ser stripete tapet. Foto: Frode Olsen

Nøyaktig klokken 12.00 onsdag vrir hun om nøkkelen for første gang. To timer senere er det klart for tedans. Innen den tid har folk også fått marsipankake.

– På avslutningskvelden spilte Lasse Bærheim Band. De kommer igjen på åpningskvelden. Vi gleder oss veldig, sier Fosse som beholder de samme ansatte som tidligere.

Fredag blir det også ekstra liv mellom Madame Aase og utestedet Banken.

– Meteorologene har meldt fint vær, og hvis det holder seg slik, helsteker vi lammelår midt i Langgata. Det er gratis for dem som ønsker å få i seg litt mat. Vi er jo spente, men satser på at alt er klart til åpningsdagene, sier hun.

PUSSET OPP: Den utvendige fasaden er allerede klar. Nå er den innvendige delen også ferdig. Det som utgjorde 2. etasje av puben er borte. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...