Kom fra Nashville til Fredheim Arena

MULTITALENT: Ashley K. Thomas sang og spilte både fiolin og gitar i Fredheim Arena. Foto: Frode Olsen

Country-artist Ashley K. Thomas var blant flere solide artister som leverte både country og gospel i Sandnes lørdag kveld.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 03.03.2018 kl 22:59

Det flotte lydbildet skapte en koselig atmosfære i Fredheim Arena lørdag. Country-artist John R. Almås liker veldig godt å opptre i Sandnes, og ved denne anledning sto også gospelmusikk på programmet. Konserten var avslutningen på en relativt lang turné han har hatt sammen med dyktige musikere som Ashley K. Thomas fra USA og Synnøve Perly Aanensen Sørensen fra Karmøy.

– Ashley K. Thomas har vært i Norge siden begynnelsen av februar, og har deltatt på denne country- og gospelturneen fra første dag. Vi har spilt mange steder, helt fra Moi til Haugesund. Konsertene har foregått i mange ulike lokaler. Fra bedehus til Egersund Arena i går, til Sandnes og Fredheim i kveld, sier John R. Almås til Sandnesposten.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

KJENT: John R. Almås begynner å bli et kjent fjes for musikkelskere i Sandnes. Her fremfører han en låt av legendariske Kris Kristofferson. Foto: Frode Olsen

I forkant av sitt norgesbesøk hadde Ashley K. Thomas hørt fordomsfulle rykter om innesluttede nordmenn. Det stemmer ikke med hennes opplevelse.

– Jeg fikk høre at nordmenn er litt reserverte overfor ukjente, og at de kanskje ikke åpner seg opp sånn umiddelbart. Etter tiden i Norge sitter jeg igjen med et helt annet inntrykk. Overalt møter jeg varme og vennlige mennesker. Som i kveld, sier musikeren.

Ideen om å slå sammen country og gospel er noe som for John Almås er mer naturlig enn det kanskje skulle være for andre artister. Han vokste opp i et kristent hjem på Kristianlyst i Stavanger.

– Mange av disse låtene er jeg vokst opp med. Det er country jeg i utgangspunktet spiller, men det har vært veldig kjekt å spille en kombinasjon med låter fra kjente personligheter som Elvis, Kris Kristofferson og Jonny Cash, sier Almås.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SPRUDLENDE: Synnøve Aanensen har en sjarmerende stil på scenen. I Fredheim Arena spilte hun også sanger etter sin avdøde pappa. Her leverer artisten låten «Nåde over nåde». Foto: Frode Olsen

Artisten opptrer ofte i Sandnes-området. Han jobber til daglig for Asko på Skurve i Gjesdal, og bor i nabobyen Stavanger. Da passet det godt å avslutte sånn midt i mellom.

– Jeg liker meg veldig godt i Sandnes, og synes det ble en fin kveld i Fredheim Arena. Det blir en del Sandnes på meg fremover. Jeg har faste kvelder hos PåSiå, smiler John R. Almås.

GOD KJEMI: Synnøve Aanensen og John Almås smeltet musikken sammen til glede for Sandnes-publikummet. Foto: Frode Olsen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...