Ute med ny singel – se videoen her

Sangen «Dance» er ifølge Marie Kvammen en hyllest til den spontane hverdagsdansen.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 18.06.2017 kl 10:05

LÅTSLIPP: Marie Kvammen bør være et kjent navn for musikkinteresserte i Sandnes, ikke minst etter de mange utsolgte julekonsertene i Sandnes kulturhus sammen med ektemannen Tor.

Nå er Marie aktuell med singelen «Dance», som ble sluppet torsdag.

– Dette er en hyllest til den spontane hverdagsdansen, den som kan foregå når man vasker huset, lager middag eller venter på toget, forklarer artisten selv i en pressemelding.

Fikk tilsendt danseklipp

Musikkvideoen til sangen har Marie laget selv, med hjelp av danseklipp hun har fått tilsendt fra hele verden. I videoen ser man hvordan mennesker både i Norge, Kuala Lumpur, USA, Finland og India danser seg gjennom øyeblikk i hverdagen sin.

– Sangen skrev jeg en morgen jeg våknet av sollys i fjeset og tenkte at i dag vil jeg bare danse meg gjennom dagen, forteller Marie.

– Noen ganger våkner man og tenker på alt en skal rekke og alt en skal mestre i løpet av en dag, men denne sangen er en påminner om at en kan gi litt slipp på kontrollen og danse selv om man skulle miste balansen litt, forklarer hun.

Dans uten grense

Låten er spilt inn med produsent Nicolai Herwell. Selve innsamlingsarbeidet med å få tilsendt videoer fikk Marie hjelp til blant annet gjennom Instagram og Facebook.

– Det var mange som kicket på ideen og sendte meg videoer. Hverdagsdansen har ingen aldersgrense og det er gøy å kunne vise klipp fra både en oldemor på 90 år til små barn som bare digger å danse og glemmer tid og sted.

Flere utgivelser

Marie Kvammen har også tidligere gitt ut musikken sin. I 2015 ga hun ut singelen «River», som solgte bra på iTunes. I 2016 ga musikkparet Kvammen ut sin nye tolkning av «Det hev ei rose sprunge» som ble spilt på radio over hele Norge.

Ved siden av egen musikk, driver Marie sangskolen Vocalhouse og jobber som frilans låtskriver.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...