Ladet opp til nye bomaksjoner

NOK ER NOK: Med glimt i øyet og spesialdesignet strømpebukse ladet Alexandra Eva Lind opp til en uke full av nye bomaksjoner. Leif Erik Olavesen hadde etter ryktene samme logo på underbuksene. Foto: Frode Olsen

To av styremedlemmene i Bomfritt Jæren – Nok er Nok ladet batteriene med oktoberfestival på Sviland.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2018 kl 12:24

Leif Erik Olavesen og Alexandra Eva Lind benyttet oktoberfestivalen på Sviland til et aldri så lite pusterom i den pågående bomdebatten som herjer Rogaland.

Nå venter intense dager med mange markeringer. Kommende helg varsler Bomfritt Norge en større aksjon i Stavanger.

– Da skal forhåpentligvis veldig mange mennesker samles. Enten blir det på torget, eller i området rundt Arneageren i Stavanger, sier Alexandra Eva Lind til Sandnesposten.

Tysk bestemor

Den ivrige forkjemperen for å fjerne den kommende bomringen, passet aldeles utmerket inn blant alle som gjestet oktoberteltet på Sviland. Med tysk bestemor fra Frankfurt, er det ikke første gang hun er på oktberfestival.

– Jeg har delvis vokst opp i Tyskland, og dette er jo nesten som å komme hjem. Her er det en herlig atmosfære, sier Alexandra Eva Lind.

Aktivisten hadde en helt personlig «touch» når det kom til bekledning. Hun hadde for anledningen fått designet sin egen strømpebukse med logoen «Nok er Nok».

– Leif Erik har faktisk sin egen underbukse med samme logo, men det blir kanskje i overkant å vise fram, humrer Alexandra Eva Lind.

Hektisk uke

De to, og resten av ledelsen, går travle dager i møte. Torsdag ventes det mye mennekser til rådhuset på Randaberg i forbindelse med kommunestyremøtet.

– Randaberg kommune er i ferd med å bli en alliert til Sandnes. Jeg håper virkelig at politikerne ser galskapen som Sandnes har gjort, sier Lind.

Leif Erik Olavesen og Alexandra Lind venter ikke til torsdag før kreftene settes inn.

– Allerede 16. september aksjoneres det på Stavanger Lufthavn Sola. Den 18. september skal vi markere vår motstand ved Austråtthallen. Det blir en hektisk, men viktig kamp, sier Olavesen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...