Lerang tilbake i SHK

Ole André Lerang har skrevet under en treårskontrakt med Sandnes.

Ole-André Lerang gleder seg til å spille for Sandnes igjen og har skrevet under på en treårskontrakt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2017 kl 11:55

Den snaut to meter høye keeperen Ole-André Lerang spilte i Sandnes en kort periode i 2013. 26-åringen rykket ned til 2. divisjon med Viking denne sesongen, men slår nå følge med Eirik Hiim Torjusen til Sandnes og spill i eliteserien.

– Dette føles veldig bra! Jeg har gledet meg til å komme tilbake til Sandnes og treffe både nye og gamle lagkamerater, sier Lerang til Sandnesposten.

Kjenner flere fra før

Han dannet keeperduo sammen med SImen Murvold Stava sist han var i Sandnes og Bjørnar Roth har han spilt på lag med i Viking. Det samme gjelder lagkaptein Martin Hare.

- Hvorfor skriver du en såpass lang kontrakt som tre år?

– For min del handler det om å bygge noe i Sandnes og med en treårskontrakt vil jeg vise min lojalitet til klubben. Det tar tid å bygge noe solid og etablere klubben i norsk topphåndball, sier den ambisiøse keeperen.

– Jeg har spilt sju år i eliteserien tidligere, men er fortsatt sulten på mer. Rykker vi ned, vil det føles som en fiasko.

– Fiasko?

– Ja, for meg personlig er det alltid sånn, uansett forutsetninger. Det handler om å være i toppen, og skulle vi rykke ned, så skal vi rett opp igjen, sier Lerang.

Men han er også realist og forventer at Sandnes vil få det tøft i eliteserien.

– Det er et nytt nivå for de fleste og vi kommer til å merke en stor forskjell på øverste og nest øverste divisjon. Men jeg har tro på at vi skal få en god sesong. Vi trenger nok litt forsterkninger framover på banen, sier Lerang, som selv er trygg på at han holder et godt eliteserienivå fortsatt.

– Jeg er veldig komfortabel med egne kvaliteter og det nivået jeg holder, sier han selvsikkert.

– Mer enn god nok

Komfortabel er også trener Dalibor Sedjak.

– Nå får vi en keeper som har vært blant de beste i 1. divisjon i år, spesielt nå etter jul. Oli har rett alder, erfaring fra eliteserien og er mer enn god nok for eliteserien, mener Sedjak.

Dermed har Sandnes minst tre keepere på kontrakt neste sesong. Det kan også bli fire, dersom Scott-Henrik Helmundsen fortsetter.

Det som mangler for SHK nå er en høyreback og en høyrekant.

Sandnes-spillerne har fri ut denne uken, men begynner med oppkjøring til neste sesong allerede neste uke med med styrketrening. 2. mai er det fullt kjør, med både styrke- og håndballtreninger.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...