Live Goa reiser like godt hjem til kundene

I FARTA: Live Goa har startet opp et nytt tilbud for voksne kvinner. De kundene som ønsker, kan rett og slett ringe og be om besøk. Da tropper hun opp med siste nytt innen mote. Foto: Frode Olsen

De som ikke kan, eller av andre årsaker synes det er vanskelig å besøke klesbutikker, kan ringe til Live Goa. Hun tar butikken med hjem til kundene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

NÆRING: Etter noen år i Oltedal har Live Goa og familien hennes flyttet hjem til Sandnes. Nylig opprettet hun et helt nytt tilbud for den voksne generasjonen av kvinner.

– Jeg opprettet selskapet Kle Meg i desember 2017. Det er et enkeltmannsforetak, hvor jeg i hovedsak tilbyr kundene at jeg kommer til dem med klær når de har behov for å fornye seg. Jeg har et samarbeid med butikken Pels & Mote i Langgata, sier Live Goa.

Det betyr at kunder som av ulike årsaker ikke kommer seg til butikken, kan ringe til Kle Meg og Live Goa. Hun reiser hjem til de voksne kvinnene med alle typer klær. Hun er fremdeles i en fase hvor hun prøver seg litt fram, men ingen oppdrag er foreløpig for små.

– Det trenger ikke kun være enkeltpersoner. I startfasen har jeg besøkt venner som er samlet, institusjoner og eldresentere. Responsen fra kundene har så langt vært veldig god, sier Goa.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

NYTT TILBUD: Live Goa er i startfasen av det som er et tilbud for voksne damer. Gjennom sin egen butikk, Kle Meg, reiser hun hjem til kundene. Foto: Frode Olsen

Den klesinteresserte kvinnen mener den voksne generasjonen, naturlig nok, har tillært seg andre rutiner når det kommer til å kjøpe klær.

– Dagens ungdom kan gjerne ta større sjanser når det kommer til størrelse og fasong. De handler mer på nettet. Voksne og eldre liker å ta på tøyet rent fysisk. Kjenne på stoffet med hendene og gjerne prøve, sier Live Goa.

IT-kunnskapene til kundegruppen er kanskje ikke like god som dem er for de yngste i samfunnet, men man trenger ikke datamaskin, epost eller sosiale medier for å komme i kontakt med Live Goa.

Det holder med telefon.

– Folk må bare plinge på, smiler Live Goa.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...