Lokal midtbanespiller klar for Sandnes Ulf

Ingvald Halgunset er klar for Sandnes Ulf. Foto: Sandnes Ulf

Ingvald Halgunset har signert for de lyseblå.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 10.12.2018 kl 11:57

Den tidligere Vidar-spilleren, som også har trent med Viking dette året, har signert en ettårskontrakt med Sandnes Ulf.

Det melder klubben på sine hjemmesider.

22-åringen fra Erfjord i Ryfylke har de siste årene spilt for Vidar i andredivisjon.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Jeg føler jeg har gjort mitt i 2. divisjon, og det har vært en drøm og et mål lenge å spille i OBOS-ligaen, og jeg har også gått med et håp om å få spille for Sandnes Ulf i et par år allerede, sier Halgunset, som har trent med Sandnes Ulf flere ganger – uten å få kontrakt.

Halgunset har også bostedadresse i Sandnes.

– Jeg kommer her med større ambisjoner enn å være stallfyll. Jeg ønsker å kjempe om en plass på laget, og har tro på at jeg kan få mye spilletid, sier Halgunset, som tror Obosligaen vil passe ham bra.

– Det blir en knalltøff OBOS-liga i 2019, og det er ingen tvil om at det er en fysisk liga. Der føler jeg at jeg kan bidra med mye når det kommer til høyden og fysikken min. Tempoet er et par hakk høyere enn i 2. divisjon, og det blir en utfordring i starten, men det tror jeg at jeg skal ta, forteller den høyreiste midtbanespilleren.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...