Lørdagsjazzen er tilbake

LØRDAGSJAZZ: Richard Ditlefsen (t. høyre) er primus motor for den tradisjonsrike lørdagsjazzen på Hotel Residence. Lørdag starter man opp igjen etter flere års pause. Ditlefsens gruppe Richie Di Jazz Group er først ut på lørdag. Her sammen med trombonist Stig G. Normann. Foto: Privat

Etter en pause på nærmere tre år er det igjen klart for lørdagsjazz på Quality Hotel Residence. Frem
tiden fordrer imidlertid at publikum møter opp.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

MUSIKK: – Dette blir en prøveording i tre måneder, men går det som vi håper er lørdagsjazzen nå kommet for å bli. Nå blir det jazz de tre første lørdagene i hver måned fra klokken 14 til 16.30, sier primus motor Richard Diftlefsen.

Ny avtale

Det tradisjonsrike arrangementet, som ble startet i 2001, ble lagt ned i 2014 på grunn av omrokkeringer ved Quality Hotel Residence og mindre kommunal støtte. Nå er det inngått en ny avtale der hotellet stiller helt nyoppussede lokaler til rådighet. Først ut er Richie Di Jazz Group, som Ditlefsen selv var med å starte i 2015.

– Vi har lagt opp til et repertoar med låter som folk kan kjenne igjen. Det skal være noe for alle og ikke et smalt opplegg med jazzformer som kun passer for de få. Vi skal ha et publikumsvennlig opplegg som favner bredt.

Stort savn

Ifølge Ditlefsen trenger man et publikumstall på rundt 50 personer hver gang for å få tilbudet til å gå rundt.

– Jeg tror og håper at dette skal gå bra. Før vi la det ned i 2014 var det rundt 80 personer innom de siste gangene. Jeg har også fått mange henvendelser fra folk som forteller at de har savnet tilbudet, sier han.

April blir så langt den siste måneden med lørdagsjazz. Tilbudet skal evalueres i sommer/høst.

– Jeg er optimist og har stor tro på at vi skal få dette til, sier Ditlefsen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...