Lura fortsetter å imponere på hjemmebane

Toppscorer og målscorer, Vetle Høivik, spilte nok en gang en viktig rolle for laget fra Lura. Foto: Henning Lillejord

Høstsesongens første hjemmekamp for Lura var mot Start 2. Lage fra det blide Sørlandet har gjort en imponerende sesong så langt, og lå som nummer to på tabellen før denne runden. Lura, på sin side, jaktet sin fjerde hjemmeseier på rad.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.08.2017 kl 19:16

Norsk Tipping ligaen:
Lura 1 (0)
Start 2 0 (0)
Mål: 1-0 Vetle Høivik (60)
Tilskuere: ca 100
Luras lag: Eskil Leinebø–Daniel Jacobsen, Sander Grelland, Johannes Eide, Ole Andre Nordahl, Jose Alejandro Valecillos Marcano (Jose Alberto Valecillos Marcano fra 82 min), Eirik Indredavik (Fabiano Kristiansen fra 82 min), Simen Vedvik, Sander Bjørnå, Vetle Høivik og Erlend Gudmestad (Andre Jørgensen fra 88 min)

INNSENDT REFERAT: Hjemmelaget var godt forberedt, og hadde tydeligvis en klar plan på hvordan Start 2 skulle straffes. Det var tendenser i første omgang snev av makrellfotball fra bortelaget, men det stoppet ofte opp før de store sjansene ble skapt. Når det er sagt, skapte nok Start 2 de største mulighetene i første omgang. To ganger burde de tatt ledelsen, men avslutningene var ikke gode nok. Lura skapte noen farligheter de også, men det sto 0-0 til pause.

Lura har hatt en tendens til å spille bedre i andre omgang de siste kampene, og det var også tilfellet i dag. Start 2 ble mer og mer frustrerte, spilte på høyere og høyere risiko, og Lura fikk større og større overgangsmuligheter. At ikke kaptein, Sander Grelland, ga Lura ledelsen tidlig i andre omgang, er for mange en gåte. Et frispark fra ”Ali” satte kapteinen i en svært gunstig scoringsposisjon, men forsvarsspilleren hadde for mye i ”ryggsekken”, og dermed gikk ballen langt over fra en meter. Det var dog ikke på en overgang det første målet skulle komme. ”Ali” ble korrekt tildelt et frispark på sin høyre side etter unødvendig involvering av bortelagets back. Sander Bjørnå slo et perfekt frispark som Lura sin toppscorer, Vetle Høivik, satte i mål til full jubel fra de ca 100 fremmøtte. Hovedgrunnen til dårlig oppmøte blant publikum må nok være typisk Sandnesvær, og ikke minst ferietider.

Start 2 fortsatte etter scoringen å ha mye ball, men Lura var smarte i sin organisering. Forsvarsfirer, Daniel Jacobsen, Sander Grelland, Johannes Eide og Ole Andre Nordahl gjorde en manns jobb og vant duellene. Hjemmelaget fikk mange muligheter til gode overganger, men klarte aldri å sette den avgjørende scoringen bak Start 2 sin keeper. Bortelaget ble etter hvert frustrerte og fantasiløse, og dermed kjempet Lura inn sin fjerde seier på rad på hjemmebane

Det betyr som nevnt av Lura tar sin fjerde strake seier på hjemmebane, og kommer inn på sporet med viktige resultater igjen, etter en heller dårlig forestilling borte mot Brodd forrige runde. Det er mange lag som ikke ønsker å gå ned en divisjon, og Lura er selvsagt et av lagene som ønsker å beholde plassen. Materialforvalter, Jamie Cowling, sier til Sandnesposten at han er stolt av guttene, og har stor tro på at poengfangsten fortsetter fremover.

Neste kamp for Lura er borte mot serieleder, Flekkerøy, førstkommende lørdag.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...