Lura måtte gi tapt for Brodd

TAPTE: Øystein Elvestad og Lura vendte hjem fra Midjord med null poeng etter kampen mot Brodd. Foto: Frode Olsen

Tapte mot Brodd på Midjord onsdag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 28.07.2017 kl 22:07

INNSENDT REFERAT: Etter en kort sommerferie var det onsdag klart for vårsesongens siste kamp for Brodd og Lura. Forrige gang lagene møttes i 4. divisjon for tre år siden, endte det uavgjort i begge oppgjørene.

Lura startet kampen på Midjord best og kom til et par halvsjanser. Etter dette handlet det meste om Brodd. Allerede etter åtte minutter kom Jefferson de Souza til innlegg nede ved cornerflagget. Ballen gikk langs bakken forbi et passivt Luraforsvar, og etter mye frem og tilbake inne i feltet kunne Petter Olsen Haukali sende hjemmelaget i ledelsen.

Brodd fortsatte å ha mye ball, og hadde et jevnt press mot Lura sitt mål, uten at de aller største sjansene ble skapt. Etter 31 minutter kom «Ali» i skuddposisjon etter et frispark. Ballen ble blokkert med hendene av en Broddspiller inne i feltet, og dommeren blåste straffe. Alf Jakob Aano var sikkerheten selv, og dermed sto det 1-1.

Det gikk kun fem minutter før Brodd igjen tok ledelsen. Jefferson de Souza kom alene med keeper fra skrå vinkel og satte ballen i mål. Resultatet 2-1 sto seg til pause, og Brodd gikk av banen med en fortjent ledelse.

Andre omgang ble jevnere og det ble skapt færre sjanser av begge lag. Lura flyttet laget høyere i banen og spilte etter hvert mer fotball. Det gjorde at de kom til noen farligheter. Både Sander Bjørnå og Anders Emilsen Schreuder var nære å sette ballen i mål på langskudd. Brodd skapte også noen farligheter uten at de klarte å øke ledelsen.

Lura flyttet Sander Grelland opp som spiss de siste ti minuttene, og det skapte usikkerhet bak hos Brodd. Dessverre for Lura klarte de aldri å utnytte duellstyrken til kapteinen. Dermed endte det med en 2-1-seier til Brodd i vårsesongens siste kamp.

Oppsummert var Brodd det beste laget i første omgang. Kampen jevnet seg mer ut i andre omgang, men Brodd jobbet inn tre poeng. Neste kamp for Lura er førstkommende mandag. Da kommer Start 2 på besøk til Lura Stadion.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...