Lura rykket ned – trenerne usikre på framtiden

Lura-trener Øystein Elvestad har vært med på flere oppturer og noen nedturer med Lura. Nå er han usikker på om han fortsetter i klubben etter at klubben rykket ned til 4. divisjon lørdag. Foto: Rune Eikeland

Lura måtte vinne med seks mål mot Brodd, men klarte bare 2-2. Nå er Lura-trenerne i tvil om de fortsetter

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2017 kl 19:20

Dermed er Lura klar for nedrykk til 4. divisjon.

– Vi har ikke vært gode nok. Så enkelt er det, erkjenner Lura-trener Øystein Elvestad etter 2-2-kampen mot Brodd.

Han lovet et offensivt Brodd-lag fra start, men luringene maktet likevel ikke å sette en eneste ball i nettet i førsteomgangen. Stillingen til pause var 0-0 – og om håpet var lite før kampen, så var det nærmest en umulig oppgave Lura sto ovenfor før de siste 45 minuttene.

Lura gikk riktignok raskt opp i 1-0, men Brodd utliknet like etter. Det samme skjedde etter at Lura gikk opp til 2-1 like før timen var spilt.

På stillingen 2-2 skapte Lura mange sjanser, men ballen ville ikke i mål.

Dermed er nedrykket for Lura et faktum.

– Vi visste før kampen at vi sto foran en vanskelig oppgave, men vi gikk til kampen med tro på å klare det. Vi har noen enorme sjanser, men i dag ville det seg ikke. Guttene skal likevel ha skryt for at de aldri gir opp, og det kjennetegner et lag som står sammen, sier Elvestad.

Trenerne usikker på framtiden

Om laget står sammen i 2018 er et annet spørsmål. Mange har vært med i flere år, inkludert trenerduoen.

– Vi har sagt til guttene at de blir kalt inn til et møte om en uke eller to, og at de ikke skal tenke på fotball før den tid. Det er viktig at alle har respekt for klubben og ikke bytter klubb nå før det møtet. Møtet vil dreie seg om veien videre, og styret i klubben må avgjøre hva de vil med laget til neste sesong, sier Elvestad.

Øystein Elvestad og Michael Bekke er begge ønsket av Sola og er usikre på om de fortsetter.

– Jeg regner med Michael og jeg blir kalt inn til et møte snart vi også. Men vi har lyst å bli værende i fotballen.

– Både Michael og jeg har ambisjoner som trenere, og hvis klubben ikke deler det ambisjonsnivået, så (...) Vi får se hva det blir til.

Avsluttet med stil

Sandnes Ulf 2 rykker også ned til 4. divisjon, men de vant årets siste kamp 2-1 mot Madla etter å ha snudd 0-1 til 2-1. Jonas Tveit ble matchvinner, mens Vegard Aasen scoret det første målet.

RIska var lenge med i opprykkskampen og vant også 3-1 mot Ålgård lørdag. Men vant gjorde også Vardeneset borte mot Frøyland og Richard Enges menn kunne dermed juble for opprykk.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...