Lura tapte bunnoppgjøret mot Express

HJEMMETAP: Lura gikk på nok et tap da Express gjestet Lura stadion på lørdag. Her fra en tidligere kamp mot Sandnes Ulf 2.
Foto: Henning Lillejord

Lørdag var det duket for bunnoppgjør på Lura stadion. De grønnkledde tok imot Express fra Grimstad i regnværet. Det endte ikke godt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2017 kl 16:01

Norsk Tipping-Ligaen avd.3

Lura–Express (0–0) 0–2
Målscorere: Jim Eriksen Skårdal 0 – 1, Sondre Ruberg Kristiansen 0 – 2
Lura stadion: 80 tilskuere

Luras lag: Eskil Leinebø, Daniel Jacobsen, Sander S. Grelland (Ole Andre Nordahl fra 45), Jan Fabiano Kristiansen, Michael Bekke, Jose Alejandro Valecillos Marcano, Jules Sambou, Eirik Indredavik (Simen Sundklakk Vedvik fra 62), Sander Bjørnå, Alf Jakob Haaland Aano (Erlend Gudmestad fra 58), Vetle Høivik.

INNSENDT REFERAT: Førsteomgangen var jevnspilt. Lura kom til mange innlegg uten at Express sin keeper ble satt på de store prøvene. Nærmest scoring for hjemmelaget var Jose Alejandro Valecillos Marcano, da han fikk avsluttet fra skrått hold. Expresskeeperen fikk slått ballen ut til corner.

Lura styrte det meste av spillet, men Express var giftige på overganger. Stort strekk i Lura-laget førte til et par gunstige overganger for Express, og det var nettopp dem som var nærmest scoring i førsteomgang. Etter en halvtime spilt satte Express ballen i stolpen. Utover dette skjedde det ikke stort, og lagene gikk til pause på stillingen 0–0, noe som må sies å være helt greit.

Konsentrasjonssvikt

I det 55. minutt kom Express rundt på deres venstre side og fikk slått et innlegg. En markeringssvikt i Lura-forsvaret førte til at de tilreisende fra Grimstad kunne juble. Gjestene tok ledelsen ved Jim Eriksen Skårdal.

Kun fem minutter senere økte Express ledelsen på et hjørnespark. Sondre Ruberg Kristiansen fikk stå helt umarkert på bakre stolpe og stanget ballen i mål.

Etter 0–2-scoringen la Express seg lavt i banen og gjorde det vanskelig for Lura å trenge seg igjennom. Lura styrte spillet og fortsatte å slå mange innlegg, men Express-stopperne ryddet unna gang på gang. I det 70. minutt fikk Lura-spiss Erlend Gudmestad to store muligheter, men ballen ble reddet på streken av en Express-forsvarer.

Etter dette skjedde det ikke stort på Lura stadion, men fire minutter på overtid kokte det over for et par Lura-spillere. Jules Sambou fikk marsjordre av dommer Khalil Karrouch. Det betyr at Lura må klare seg uten den sentrale midtbanespilleren de neste kampene. Express vant dermed bunnoppgjøret 0–2 og det må sies å være fortjent.

Tett kampprogram

Heldigvis for Lura kommer kampene tett fremover. Allerede på onsdag er det muligheter for å sanke sårt savnede poeng. Da er det duket for lokaloppgjør borte mot Sola.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...