Lura tapte lokaloppgjør

Vetle Høivik var som vanlig trygg fra 11-meteren, men det holdt dessverre ikke til poeng for Lura denne gangen. Foto: Henning Lillejord

Torsdag tok Lura den korte veien ut til Madla. Gresskamp og mye vind stod på agendaen. Lura har hatt god kontroll på Madla i de siste oppgjørene, men utfallet denne torsdagen ble ikke helt slik som Lura-gjengen hadde håpet på.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 29.09.2017 kl 16:43

Norsk Tipping Ligaen avd.3

Madla - Lura (0 - 0) 2 - 1
Målscorere: 1 – 0 Adi Dukic 70, 1 – 1 Vetle Høivik 73, 2 – 1 Defrim Kocani 89
Luras lag: Eskil Leinebø, Daniel Jacobsen, Sander Schaathun Grelland, Jan Fabiano Kristiansen, Ole Andre Nordahl, Jose Alejandro Valecillos, Simen Vedvik (Johannes Eide 67), Jules Sambou, Jose Alberto Valecillos (Andre Jørgensen 67), Alf jakob Aano, Vetle Høivik

INNSENDT REFERAT: Det var svært lite som skjedde i løpet av førsteomgang, og det var knapt noen sjanser noen av veiene. For Lura sin del ble det mye nesten. Laget slet med presisjonen på gressmatten, og klarte ikke å utnytte gode overgangsmuligheter. Det skal legges til at det var en vindfull ettermiddag, noe som gjorde spilleforholdene vanskelig. Nærmest scoring før pause var Madla. Lasse Ihle fikk avsluttet fra 8 meters hold, men avslutningen gikk over mål. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 0 – 0.

Andre omgang startet likt som den første, og de store sjansene uteble. Etter ca. 60 minutter begynte Madla og overta mer av banespillet. De kom til gode innleggs muligheter, og Madlas Christoffer Talge var farlig frempå med pannebrasken ved flere anledninger. I det 70 spilleminutt satt scoringen for hjemmelaget. Adi Dukic dukket opp på bakre stolpe og ekspederte et innlegg i mål.

Etter scoringen kjempet Lura seg inn i kampen igjen. Alf Jakob Aano ble spilt fri på venstrekanten og utfordret innover i banen. Aano ble lagt i bakken, og dommer pekte på straffemerket. Luras toppscorer, Vetle Høivik, var sikker som banken og dermed var lagene like langt med 17 minutter igjen å spille.

Kampen bølget så frem og tilbake. Lura var farlig frempå ved ett par anledninger. Lura-spissen Andre Jørgensen var nære ved å gi bortelaget ledelsen, men avslutningen hans ble blokkert med handa. Da han skulle sette inn avslutningen ble han taklet bakfra, og Lura-spillerne skrek etter straffespark, men dommer, Kjetil Nordmark, vinket spillet videre. Like etter gikk Madla i angrep. Madlas Adi Dukic kom til innlegg ute på Madlas venstreside. På bakre stolpe dukket Defrim Kocani opp, og fikk satt ballen i mål til hjemmelagets store jubel.

Etter scoringen skjedde det ikke stort mer, og kampen ebbet ut på stillingen 2 – 1 til Madla.

Hva er inntrykket ditt av kampen, Øystein Elvestad?

– Kampen var tydelig preget av mye vind. Det var nok en dårlig fotballkamp for publikum, der svært lite skjedde i store perioder av kampen.

Dere mister ett poeng på «overtid», hva er dine tanker rundt det?

– Utrolig surt! Selv om vi ikke gjør noen god kamp spillemessig, så er vi nære på å få med oss ett resultat, og da er det surt når vi nå sitter igjen med null poeng.

Neste kamp møter dere Viking 2. Hva tror du om denne kampen?

– Alle kamper i denne divisjonen er tøffe, så det er klart at det blir nok en tøff kamp, men vi er sterke hjemme og skal mobilisere alt vi kan for å ta tre viktige poeng, sier Lura-trener Øystein Elvestad.

Neste kamp for Lura er hjemme mot Viking 2, fredag 08.10 klokken 19.00.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...