Lura tapte på Sør Arena

Snøvær preget andre omgang av kampen mellom Start 2 og Lura. I tillegg ser vi at Lurigans var godt representert på Sør Arena.

Start 2 ble for sterke.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2017 kl 19:45

Norsk Tipping-ligaen:
Start2 3 (0)
Lura 1 (1)
Mål: 0-1 Vetle Høivik (16), 1-1 Mikael Ugland (67), 2-1 Håkon Torvald Hansen (85) og 3-1 Mikael Ugland (87)
Tilskuere: 100
Luras lag: Eskil Leinebø – Hampus Ryden (Eivind Dirdal fra 28 min), Sander Schaathun Grelland (Johannes Eide fra 77 min), Fabiano Kristiansen, Ole Andre Nordahl, Jose Alejandro Valecillos Marcano (Jose Alberto Valecillos Marcano fra 63 min), Jules Sambou, Simen Vedvik (Fredrik Sjølie fra 83 min), Sander Bjørnå (Michael Bekke fra 73 min), Vetle Høivik og Alf Jakob Aano.

INNSENDT REFERAT: Mandag 2. påskedag var det endelig klart for seriestart for Lura etter mange måneder med oppkjøring og forberedelser. Grunnet at A-laget til Start skulle spille hjemmekamp i OBOS ligaen samme dag, var kampstart allerede 11.00 på formiddagen, og Start2 måtte stille et ungt lag i årets første kamp.

Kampen startet med stillingskrig og tøffe dueller, og begge lag slet med å etablere noe spill. Lura ønsket tydelig å stresse Start2 når de hadde ball på egen banehalvdel, og etter 16 minutter skulle de få betalt for det. Sander Bjørnå snappet ballen fra hjemmelagets høyre back, spilte ballen nydelig til Vetle Høivik, som hadde buet løpet, og alene med keeper gjorde Luras nr. 10 ingen feil. Dermed sto det 0-1 til bortelaget. Etter scoringen hadde Start2 mye ball, men slet med å skape sjanser på et kompakt bortelag. Like før pause fikk hjemmelaget en gyllen mulig til å skape balanse i regnskapet, men avslutningen fra 10 meter gikk like utenfor stolen bak Lurakeeper, Eskil Leinebø.

Andre omgang startet likt som den første, med unntak av været. Plutselig kom det et ekstremt snøvær som preget spilleforholdene. Når det er sagt hadde Start2 fortsatt mye ball, men slet med å trenge gjennom lagdelene til Lura. For bortelaget var det mye ”nesten”, og med mer presisjon og dyktighet kunne de fått den viktige 0-2 scoringen. I stedet skulle Start2 få sin scoring. Et frispark fra Mikael Ugland fra 30 meter gikk helt opp i krysset, noe som må ha vært en av de vakreste scoringene på Sør-Arena gjennom tidene. Det var tydelig at begge lag ønsket seier i årets første kamp. Dessverre for Lura var det Start2 som skulle klare det. Like før slutt fikk de rom mellom bortelagets midtbane og forsvar, ballen ble slått på et løp inne i feltet, og alene med keeper satte Håkon Torvald Hansen ballen i mål til 2-1 for hjemmelaget. De fleste forventet seg en sluttspurt fra Lura, men kun minuttet etterpå fikk Start2 nok et frispark fra 30 meter. Samme Ugland stilte seg opp, og skjøt ballen igjen direkte i mål. Dermed vant Start2 3-1 i en kamp der de hadde mest ball, men som var jevn sjansemessig.

Allerede på lørdag kan Lura få sine første poeng i årets sesong. Seriefavoritt, Flekkerøy, kommer til Lura Stadion. De fleste tror nok på borteseier i den kampen, så får vi se om Lura har en plan for å stoppe laget fra Sørlandet.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...