Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Lura Turistheim ser mot Stavanger

SATSER: Christian Waage og Nina Malmin ved Lura Turistheim lanserer nå en egen bestillingsapp. Foto: Kent Roar Nybø, Solabladet

Lura Turistheims neste etablering skjer trolig i Stavanger, men aller først lanserer de sin egen app.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

NÆRING: Lura Turistheim åpnet nylig sin avdeling på Ålgård. Spisestedet har fra før en sterk posisjon både i Sandnes og Sola, men nå har eier Christian Waage et nytt mål.

– Tanken er å bygge opp en restaurantkjede, og vi må komme oss til Stavanger i en brenning. Det har jeg forsøkt på i tre år, men de to eiendommene som var perfekte glapp på tampen, forteller restauranteieren til Solabladet.

App

Målet er med andre ord fortsatt sterk vekst, og derfor lanserer spisestedet i disse dager sin egen bestillingsapp.

– Yngre folk har en annen måte å handle på. Skal vi nå dem, må vi tilpasse oss. I appen plukker man det man skal ha, velger hvor og når det skal hentes og betaler med Vipps eller bankkort. På det valgte tidspunktet står maten klar til henting. Da er det bare å stikke innom, hente maten og dra rett hjem å spise. «Eden mad», sier en engasjert Waage.

Søndagsmiddag

Nina Malmin, daglig leder ved restauranten på Sola, tror appen vil gjøre ting enklere for kundene.

– Nå kan de bestille direkte i appen i stedet for å ringe og risikere å havne i telefonkø, sier hun.

Pågangen ved restauranten i Sola kommune er ekstra stor enkelte dager i uken.

– Spesielt søndager, men også torsdager er vi nesten på nivå med Lura på omsetning inne i restauranten. Det er ganske sterkt. Vi har mellom 350 og 450 gjester om torsdagen og 350 til 500 på søndagen. Det er vi kjempefornøyd med. I tillegg kommer selskap og snitter, sier Malmin.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...