Lyse ber om hjelp fra publikum

BER OM HJELP: Dersom noen har informasjon om endring i spenningen i forkant av strømbruddene, setter Lyse pris på om de blir kontaktet. Det kan hjelpe dem til å finne feilkilden raskere. Foto: Lyse

Torsdag kveld har strømmen gått ved flere anledninger i Riska bydel. Lyse uttrykker dyp fortvilelse og ber publikum om hjelp.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 11.01.2019 kl 14:47

Kommunikasjonssjef Peter Andre Schwarz i Lyse-konsernet er fortvilet over de hyppige strømbruddene som skjer i området rundt Hommersåk. Søndag og mandag opplevde mellom 1200-1600 abonnenter strømbrudd med varighet på opp mot to timer.

Torsdag kveld er strømleveransen igjen varierende, med brudd av varierende lengde.

– Vi jobber alt vi kan for å fikse problemene. Vi ber nå publikum og abonnenter om hjelp. Dersom noen opplevde at lysene blinket eller på annen måte merket at spenningen var annerledes i forkant av bruddene, så ber vi om at de kontakter oss. Slik informasjon kan være nyttig når det kommer til å lokalisere feilkilden, sier Schwarz.

Informasjonssjefen forteller at de siden søndag forrige uke har hatt 16 mann i området.

– Vi gjør alt vi kan for å finne ut av dette. Droner er tatt i bruk, men det er et stort område med lange strekk. I alt 130 kvadratkilometer. Det eneste vi kan gjøre nå er å beklage, samtidig opplyse om at vi jobber hele tiden for å løse problemene. Jeg ser antallet berørte abonnenter varierer, sier han.

Berørte kunder med tilgang til mobilnettet kan sjekke oppdateringer hos Lyse her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...