Mandag overtar AJ Jærbakeren

Fredrik Holst, som er daglig leder og driftssjef for Arne Johannesen i Sandnes, sier bedriften gleder seg til å overta Jærbakeren.

Daglig leder Fredrik Holst i Arne Johannesen er begeistret.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Tommy Skjæveland kjøpte Jærbakeren etter at virksomheten hadde slått seg selv konkurs i mars 2015. Nå skal bakeriutsalgene og fabrikken i Klepp få nye eiere nok en gang, melder Jærbladet.

Fra og med mandag overtar nemlig Arne Johannesen i Sandnes Jærbakeren. Daglig leder Fredrik Holst for Arne Johannesen sier bedriften gleder seg.

Viderefører begge navn

– Vi ønsker å bli større. Jærbakeren har syv utsalg - det er veldig interessant for oss. Spesielt siden vi ikke er så store på dagligvare lenger, og ønsker å finne nye markeder.

Navnet på de to bedriftene slås sammen til Jærbakeren Arne Johannesen.

– Det er to sterke merkenavn som vi må ta vare på, sier Holst, og fortsetter:

– Planen er med tid og stunder å overføre all produksjon til Klepp. Produksjonslokalene der er nyere enn det vi har i dag. Inntil videre blir produksjonen hos Arne Johannesen på Hana mens vi bygger om, forklarer Holst.

Elleve utsalg

Jærbakeren omsetter årlig for rundt 25 millioner kroner. Holst sier sammenslåingen vil føre til at bakerivirksomhetene står som en betydelig aktør med elleve utsalg i regionen. Jærbakeren har i dag utsalg på Kleppe, Kåsen, Bryne, Sola, Hinna, Randaberg, Tananger og Sandnes.

– Når vi slår sammen bedriftene får vi en total omsetning på 65 millioner kroner i året. Det er et betydelig beløp. Vi ser frem til dette. Det blir veldig spennende, sier Holst.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...