Mann siktet for knivran av 77 år gammel dame

RANET: Politiet har nå kommet i kontakt med den 77 år gamle kvinnen som ble ranet med kniv på Soma, midt på lyse dagen søndag. Foto: Ronny Hjertås

En mann har blitt siktet, mistenkt for å ha ranet en 77 år gammel dame med kniv på Soma søndag ettermiddag.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 10.07.2017 kl 10:50

Klokken 14.30 fikk politiet melding om et knivran ved Soma skole. En eldre kvinne ga beskjed til en forbipasserende som kontaktet politiet. Kvinnen som skal ha blitt ranet har ikke kontaktet politiet direkte, og myndighetene ønsker nå å komme i kontakt med, skriver politiet på Twitter.

Et kvinnelig vitne meldte seg senere til politiet med opplysninger om at hun trolig hadde sett samme mann i samme område tidligere på dagen. Kvinnen karakteriserte mannen « med veldig mørke øyne». Han skal ha skjult ansiktet med et tørkle, og hadde hetten trukket ned foran pannen. Vedkommende var rundt 170 cm, mente vitnet.

Den maskerte mannen fulgte etter vitnet, og vitnet sier til politiet at hun kom seg i «sikkerhet» ved å ta kontakt med en annen person ved parkeringsplassen utenfor kirkegården.

Mannen skal så ha forsvunnet, men både vitnet og personen hun kontaktet på parkeringsplassen reagerte på oppførselen, melder politiet.

Klokken 19.10 søndag kveld kom beskjeden om at offerets datter hadde vært i kontakt med politiet, og at den 77 år gamle kvinnnen skulle avhøres.

Klokken 21.30 kom meldingen om at en mann, bosatt på Soma har blitt pågrepet og siktet i saken, og at bopælen hans ransakes. Pågripelsen skjedde på bakgrunn av avhør og generell etterforskning.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...