Markedsdirektør sparket mot politibetjent

Bytur med jobben endte ikke bra

DET MESTE GIKK GALT: Litt for høyt alkoholinntak spilte nok en rolle da markedsdirektøren valgte å sparke etter en politibetjent. Mannen hadde drukket så mye at han forsøkte å betale for varene med et bonuskort.

En markedsdirektør sparket en politimann i magen inne på en bensinstasjon i Sandnes. Svært beruset skjelte han også ut to andre betjenter på stedet. Seansen endte med fengselsstraff.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 01.12.2016 kl 18:22

Domfelte forklarte at han ved den aktuelle anledningen hadde vært på et arrangement i Stavanger. Det var i forbindelse med jobben. I løpet av kvelden hadde han drukket en del alkohol.

Litt før midnatt i mai bestilte han en drosje sammen med sjefen sin. Han har opplyst at han har en formening om at de to var på vei til drosjen, men at han etter dette tidspunkt ikke husker mer før han våknet i politiarresten.

Politibetjenten som vitnet i retten forklarte at domfelte stod inne på bensinstasjonen da politiet
kom til stedet. Ifølge forklaringen fremsto tiltalte som svært beruset. Han prøvde å betale
varer med et bonuskort, og husket heller ikke koden på bankkortet sitt.

Ble sint

Tiltalte ble ifølge politiet svært sint og oppfarende straks han var kommet utenfor bensinstasjonen hvor drosjen stod.

Tiltalte gikk rett bort til en politistudent, pekte på henne og sa, du er en jævla idiot eller lignende. Tiltalte fremsto så beruset og urolig at politiet besluttet at han skulle innbringes i drukkenskapsarresten.

I det den ene betjenten hadde påført tiltalte håndjern, og tok kontroll over ham ved å stille ham opp med ansiktet mot drosjebilen for å kroppsvisitere ham, sparket tiltalte bakover mot betjenten.

Politibetjenten så sparket komme og tok et skritt til siden slik at han ikke ble truffet.

Ukvemsord

Politiet forklarte også at tiltalte fortsatte med å ytre en rekke ukvemsord mot polititjenestemennene.

– Jævla idioter og jævla tapere var noen av dem, sier domsslutningen.

I tillegg til 21 dagers fengsel må mannen ut med 6000 kroner for saksbehandlingen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...