Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Martha Ulvund skal finne Ap-sjefen

TØFF JOBB: Leder av nominasjonskomiteen, Martha Ulvund, nekter selvsagt ikke for at Stanley Wirak er den partiet sterkt ønsker som ordførerkandidat. Inntil Wirak bestemmer seg, skal komiteen jobbe hardt for å finne kandidater til de andre posisjonene. Foto: Frode Olsen

Årsmøtet i Sandnes Arbeiderparti valgte Martha Ulvund som leder av nominasjonskomiteen til kommende kommunestyrevalg. Det åpne spørsmålet er om dagens ordfører i Sandnes takker ja til en ny periode.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Det ble foretatt mange valg da Sandnes Arbeiderparti holdt årsmøte i Folkets hus torsdag. Nina Lura ble gjenvalgt som styreleder for to nye år. Som nestleder fortsetter den tidligere politimannen Ragnvald Erga fra Lura.

Noe av det absolutt viktigste som vil skje i tiden fremover er å få en avklaring på hvor vidt Stanley Wirak stiller til gjenvalg som ordførerkandidat. Byens ordfører har tidligere uttalt at hans kandidatur er noe han fortløpende vurderer, men Wirak ønsker ikke på nåværende tidspunkt å gi noe svar til offentligheten.

Dersom Stanley Wirak takker ja, har komiteen en enkel jobb. Hvis ordføreren takker for seg, står hun og medlemmene overfor en av de viktigste jobbene i partiet på lang tid.

På årsmøtet valgte Sandnes arbeiderparti en gruppe på seks personer som skal peile seg inn på de mest aktuelle kandidatene bak Wirak. Det finnes liten tvil om at ordføreren står øverst på ønskelisten, men dersom Wirak trer tilbake, står Martha Ulvund og resten av komiteen overfor en stor oppgave.

– Jeg kan ikke påstå at det er nominasjonskomiteen som skal overtale ordføreren til å fortsette. Når det er sagt, skal vi uansett sørge for å skape et støttende lag rundt den som blir ordførerkandidat. Per i dag vet jeg ikke hva Stanley Wirak tenker om fremtiden, sier Ulvund.

Lederen av nominasjonskomiteen forteller at de kommer til å sette i gang arbeidet ganske umiddelbart.

– Vi sitter ikke med hendene i fanget og venter på avgjørelsen til Stanley Wirak. Dersom han trenger betenkningstid, så bruker vi tiden godt på andre kandidater, og ikke minst på å finne gode folk til de andre viktige posisjonene, sier Ulvund.

Slik ble styret i Sandnes Arbeiderparti

Leder: ​​Nina Lura (gjenvalg, for 2 år)

Nestleder: ​Ragnvald Erga (ikke på valg)

Sekretær:​ Anne Gravdal (ikke på valg)

Kasserer:​ Gustav Ove Tjelta (ny, for 2 år)

Studieleder:​ Jørgen Knudsen (ny, for 2 år)

Redaktør:​ Erling Eknes (gjenvalg, for 2 år)

Kvinnekontakt:​ Reidun Enge (ikke på valg)

Styremedlem:​ Rønnaug Hansen (gjenvalg)

Styremedlem:​ Åge Elven (ny posisjon)

1. Vara:​​ Trond Horve (gjenvalg)

2. Vara:​​ Elin Skjegstad (gjenvalg)

3. Vara:​​ Anders Løvik (gjenvalg)

(Saken fortsetter under bildet)

TALE: Stanley Wirkak sa til medlemmene at Sandnes Arbeiderparti har fått til svært mye i tiden ved makten i Sandnes. Foto: Frode Olsen

Revisorer

Martha Ulvund​​vara, Elin Synnøve Andersen

Jan Voll (ny )​​vara: Paul Gunnar Liland

Regnskap

Jørgen Knudsen (ny)​, Åge Elven

Reidun Enge​​vara ,Nina Lura (ny)

Faglig politisk samarbeidskomité

Stanley Wirak (ordfører)

Annelin Tangen (gruppeleder)

Nina Lura (styreleder)

Programkomite

Annelin Tangen

Stanley Wirak

Nina Lura

Arne B. Espedal

Julia Wong

Ragnvald Erga

Elin Synnøve Andersen

Faruk Brahimi

Reidun Enge

Vidar Sørensen

Valgkamputvalg

Leder: Faruk Brahimi

Kasserer: Gustav Tjelta

Sekretær: Anne Gravdal

Arne B. Espedal

Jørgen Knutsen

Programkomite

Annelin Tangen

Ragnvald Erga

Nominasjonskomite

Martha Ulvund – Ganddal

Svein Stangeland – Hana

Sunniva Mæland - Figgjo/fagbevegelsen

Tor Egeland – Hana

Margareth Gjøse – Forsand

Kjell Arne Håland – Riska

Rønnaug Hansen – Riska

Paul Gunnar Liland – Trones

Beth Ambjørnsen – Fagbevegelsen

Medlemmer fra AUF skal etter hvert komplimentere noen av komiteene.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...