Mot i brøstet-duo kommer til Kvadrat

TIL KVADRAT: Skaper Tore Ryen og Nils Vogt fra suksessen Mot i brøstet kommer til Kvadrat 20. september.

Skaperen bak den legendariske norske komiserien kommer til Kvadrat sammen med Nils Vogt.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Det er Tore Ryen som er mannen bak TV-suksessen Mot i brøstet. Torsdag 20. september klokken 16 kommer han til Kvadrat sammen med Nils Vogt som spiller sinnataggen Karl Reverud i serien.

De kommer til Platekompaniet for å signere samleboksen bestående av 16 DVD-er som nylig har kommet ut.

«Mot I Brøstet» er en av de største komediesuksessene i moderne norsk TV-historie, og serien var en publikumsmagnet for TV2 gjennom åtte sesonger fra 1993 frem til 1997.

Serien består av Karl Reverud, spilt av Nils Vogt, en veldig hissig mann som er ganske opptatt av forretning. Sven Nordin spiller Nils, en godhjertet og munter type som gjerne ikke er den skarpeste kniven i skuffen. Avdøde Arve Opsahl spiller Henry, mens Siw Anita Andersen spiller Karls kjæreste Målfrid. Hilde Lyrån kommer senere inn i serien som Nils' kjæreste. Liv Thorsen spiller moren til Nils.

Se en av de legendariske episodene i videovinduet under.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...