– Motiverer meg veldig å se laget jobbe så hardt

JOBBA, JOBBA, JOBBA: Arnold Origi holdt nullen i debuten for Sandnes Ulf. Han lot seg imponere over arbeidsmoralen i laget etter 1-0-seieren over Levanger. Foto: Rune Eikeland

Sandnes Ulf fortsatt på tabelltopp etter tre strake seiere. Arnold Origi holdt nullen i debuten.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 15.04.2018 kl 20:36

Sandnes Ulf – Levanger 1-0 (1-0):

Sandnes Ulf vant sjansestatistikken i førsteomgangen hele 7-1. Levanger sto merkelig nok høyt med forsvaret, slik Strømmen gjorde i serieåpningen på Sandnes stadion uten særlig hell, og det gikk ikke mer enn tre minutter før Kent Håvard Eriksen sendte Erixon Danso alene med keeper. Danso klarte dessverre ikke å overliste Julian Rekdahl Faye Lund i Levanger-buret.

Snaut ti minutter senere var Danso igjen nær ved å gi Sandnes Ulf ledelsen. En av mange gode Ari Mohr Jonsson-cornere i denne kampen fant Tapio Heikkilä, som styrte ballen fra første stolpe mot den bakerste. Der fikk Danso kontakt og skulle bare styre ballen i nettet, men traff ikke ballen skikkelig.

Levanger hadde en brukbar sjanse etter 19 minutter da Arnold Origi befant seg på halvdistanse. Men lobben ble klarert til corner av en årvåken Daniel Edvardsen.

Resten av omgangen handlet kun om Sandnes Ulf og når ledermålet ville komme. Eriksen prøvde seg først, men fikk skuddet blokkert. Noen blokkering var det derimot ikke snakk om da Axel Kryger ladet volleykanonen etter 37 minutter. Et innlegg av Daniel Edvarsen, et overhopp av Akinshola Akinyemi og pang – en vakker volley av Axel Kryger fant veien til nettmaskene i en flott bue og 1-0 til hjemmelaget. Nesten så vi må gi en målgivende pasning til Akinyemi på den. Lagarbeid på sitt beste – toppet av Krygers gode høyrefot.

I minuttene før pause var Kent Håvard Eriksen alene to ganger og Erixon Danso en gang. Alle tre sjansene ble spolert, men Levanger skal prise seg lykkelige over at de gikk til pause bare ett mål bak, for dette var en meget god førsteomgang av Sandnes Ulf.

Etter pause var ikke Sandnes Ulf til å kjenne igjen. Slurv bakover på banen og upresist framover. Levanger kom likevel ikke til de helt store sjansene, og etter en time var det en lang tå fra Daniel Edvardsen som forhindret 1-1 etter et farlig innlegg.

Et kvarter før slutt fikk Vorthoren godt treff fra kloss hold etter en god corner av Ari Mohr Jonsson, men ballen sneiet tverrliggeren og gikk over.

Holdt nullen i debuten

På overtid fikk Robert Stene en gyllen mulighet fra 7-8 meter, men der Axel Kryger leverte en perfekt volley, sparket Stene hull i lufta. Dermed vinner Sandnes Ulf 1-0 og nevnte Kryger har innkassert to mål og to målgivende pasninger på sesongens tre første kamper. Arnold Origi holdt nullen i sin debut.

– Det er alltid deilig å holde nullen, sier Origi og smiler bredt.

Den rutinerte keeperen lot seg imponere over nye lagkamerater i 1-0-seieren over Levanger.

– Jeg hadde ikke så mye å gjøre, og det motiverer meg veldig å se hvor hardt dette laget jobber for hverandre. Axel (Kryger) jobber enormt hardt, det samme gjør Kent (Håvard Eriksen), (Kristian) Brix. Hele laget jobber hardt og det er så viktig i Obosligaen. Dette laget både jobber hardt og spiller god fotball, sier Origi fornøyd.

Genialt av Akinyemi

Matchvinner Kryger var også et stort smil etter kampen. Banens klart beste spiller, som i tillegg til kremmerhuset jobbet utrettelig hele kampen, beskriver sin egen scoring på følgende måte:

– Det kommer et innlegg som Shola (Akinyemi) hopper over. Jeg sier ingenting til ham, men han gjør en finte i tillegg til å hoppe over og da står jeg helt fri. Jeg fikk et bra treff og heldigvis gikk den inn, sier Kryger, som bøyde ballen vakkert over keeper og i hjørnet.

Selv om det i statistikkene vil stå målgivende pasning bak navnet til Daniel Edvardsen, så mener Kryger at Akinyemi burde fått «målgivende pasning».

– Jeg sa til Shola at det var hans mål, sier Kryger og smiler.

Allerede onsdag er det kamp igjen for Sandnes Ulf. Da borte mot Sola i cupen.

Se tabellen her – som Sandnes Ulf topper

1. divisjon fotball, menn
Sandnes stadion, 15. april
Sandnes Ulf 1 (1)
Levanger 0 (0)
Mål: 1-0 Axel Kryger (37)
Gule kort: Arnold Origi, Axel Kryger, Sandnes Ulf, ett til Levanger
Tilskuere: 1843
Sandnes Ulf (4-3-2-1): Arnold Origi – Daniel Edvardsen – Tapio Heikkilä, Akinshola Akinyemi, Ari Mohr Jonsson – Axel Kryger, Kristian Brix (Herman Kleppa fra 88.), Remi Johansen – Niels Vorthoren, Erixon Danso (Vegard Aasen fra 80.) – Kent Håvard Eriksen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...