Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Nå blir det asfalt til Melshei

FLERTALL: Pål Morten Borgli (Frp) fikk flertall for sitt forslag om å asfaltere en sykkelsti fra Svilandsholane til det kommende rulleskianlegget i Melshei. Foto: Frode Olsen

Penger fra regjeringens tiltakspakke skal betale asfalt fra Sviland til Melshei.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2017 kl 22:01

POLITIKK: Regjeringen har tildelt Sandnes kommune flere titalls millioner i tilskudd til vedlikehold som et motkonjunkturtiltak. I første omgang fikk kommunen 52,95 millioner kroner. Mandag diskuterte bystyret hvordan de skulle brukes.

I utgangspunktet hadde formannskapet allerede vedtatt rådmannens forslag til disponering, men varaordfører Pål Morten Borgli (Frp) kom med et nytt forslag på vegne av Frp, Ap og Sp om å bruke noe av pengene på å asfaltere sykkelsti fra Svilandsholane og opp til Arboretet og Melshei.

Problemet er at tilskuddet skal kun kan brukes på offentlig grunn. I Borglis forslag lå det derfor inne å kun asfaltere delene som lå på offentlig grunn og de delene på privat grunn på annet vis.

Opposisjonen ønsket å heller prioritere forslagene som allerede lå inne fra rådmannen.

– Forslaget om asfalt fra Sviland til Myklebust er kjekt å ha. Men er dette noe som skal prioriteres? Gir dette merverdi for kommunens innbyggere, spurte Krfs Knut Reier Indrebø.

- I dag er dette en god vei, den er godt brukbar for syklende, gående, og kjørende. Med det store etterslepet vi har, forundrer det oss litt at det haster å gjennomføre. Da er det viktigere å fortsette arbeidet med digitalisering i kommunen, argumenterte Indrebø.

Ifølge Borgli kom asfalteringen fra Sviland til Melshei på banen nå, fordi det skal også gjøres annet arbeid på strekningen.

Borglis forslag ble vedtatt mot 16 stemmer fra Krf, SV, Venstre, og Høyre.

Dermed blir det asfalt fra Sviland til Melshei.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...