Nå blir det sirkus på Ruten

SOMMAR: Fredag reiser det seg eit sirkustelt på Ruten. Arrangørane bak lagar i ein månad UKM, Sommarrevy og Barnas by. Joakim Jorde (t.v.), Egil Ovesen (UKM), Roald Brekke (UKM), Håkon Opheim ( UKM), Tore Lie (Sommarrevyen) og Børre Jakobsen (Sandnes kommune). Foto: Borghild Gudmestad

Sirkusteltet som reiser seg på Ruten i dag skal fyllast med underhaldning ein heil månad til endes.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 26.05.2017 kl 16:23

Sirkusteltet som kjem opp i løpet av fredagen skal fyllast med liv og røre med Sommarrevyen, nasjonalt UKM (Ung kultur møtest) og Barnas by.

Fylkeskommunen, Sandnes kommune, UKM og Sommarrevyen har fått til samarbeid på alle område. Nå ser arrangørane fram til livlege dagar i mai og juni.

Børre Jacobsen er arrangementsrådgjevar i Sandnes kommune. Kommunen er vertskap for UKM.

– Roald Brekke (medansvarleg for UKM) hadde ideen om sirkusteltet. Med dette kan me setja preg på byen og har ei unik anledning til å visa oss fram og igjen i byen. Me kan visa oss fram for tilreisande og alle. Me vil visa at Ruten er den festplassen som han skal vera, fortel Jacobsen.

Han rosar Sommarrevyen for ansvaret dei har tatt.

– Dei innreiar i teltet og lagar til. Dette blir bra!

Tore Lie, general for Sommarrevyen, ser også fram til samarbeidet.

– Me var veldig godt etablert ved sjøen, så det sat litt inne å koma her. Men så fekk me meir sans for det. Dette teltet er større og har plass til 750 menneske, smiler han.

Sommarrevyen har premiere 8. juni.

Egil Ovesen er prosjektleiar i UKM for Rogaland fylkeskommune. Han skal vera med og følgja opp rundt 480 ungdommar som kjem til Sandnes under UKM 24.-25. juni. Dette er fyrste gong Sandnes er vertskap for UKM nasjonalt.

– Dette er eit godt samarbeid, slår han fast.

Rundt femti parkeringsplassar forsvinn i ein månad med sirkusteltet. Men sandnesgauken kan gle seg over underhaldning frå små og store i denne tida. Og arrangørane vil slett ikkje vera ein del av parkeringsdebatten på Ruten.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...