Nå er de snart klare for 17. gang

TRE SPILLDAGER: Teaterverkstedet i Ganddal spiller revy tre dager på rad. Premieren finner sted 2. februar klokken 18. Samme tidspunkt blir det også fredag og lørdag. Foto: Frode Olsen

Siden tusenårsskiftet har Teaterverkstedet Ganddal satt opp revy. Årets utgave med 16 barn og ungdommer på scenen drømmer om å fylle Ganddal bydelshus de tre dagene revyen spilles.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2017 kl 19:44

REVY: I disse dager legges siste finpuss på verket. Teaterverkstedet Ganddal sitt barne- og ungdomsteater er igjen klare med ny forestilling. Forestillingen «Frøken Notsi's verste mareritt» er skrevet og laget av medlemmene selv.

Det er ikke hvilken som helst forestilling folk har i vente. Uten forkleinelse for andre lokalrevyer så har publikum noe unikt i vente. Kyndige foreldre har jobbet hard for å konstruere en imøtekommende scene. Det blir levende musikk fra et ungt, men svært samspilt band, og ikke minst scener som vil berøre store deler publikums følelsesregister.

Sjarmerende

De tre yngste som skal glede lokalbefolkningen med sang og skuespill har ikke lang fartstid, men så sjarmerende og flinke at man ikke trenger å være fra Ganddal for å løse billett.

Saken fortsetter under bildet

STÅLKONTROLL: Magnus Skjæveland Kvalberg og Mia Lie Skulstad går begge i tredjeklasse. I midten står den aller yngste deltakeren i revyen. Marlen Hamre går i første klasse. Foto: Frode Olsen

Marlen Hamre er revyens yngste deltaker. Med pariserfletter og godt pågangsmot skal hun synge for et forhåpentligvis stort publikum på premieren 2. februar. Da er det jammen godt å støtte seg til tredjeklassing og revyvenninne Mie Lie Skulstad.

– Da vi øvde forrige gang var Mie syk. Da fikk jeg ikke til noen ting. Nå er hun heldigvis tilbake, og jeg tror vi kan alle tekstene utenat nå, sier den uredde førsteklassingen.

To år eldre Magnus Skjæveland Kvalberg, har tilsynelatende full kontroll.

– Jeg skal både synge og danse. Det er skikkelig kjekt å være med på dette, sier skuespilleren.

Ildsjeler

En god revy kommer ikke i stand av seg selv. Ine E Hegre og Gyro Dahle Dragsnes er to av ildsjelene, men det er nesten litt feil å fremheve enkeltpersoner i forkant av en slik oppsetning. For bak alt arbeidet finnes det et solid arbeid fra foreldre.

Saken fortsetter under bildet

HARDTARBEIDENDE: Ine Hegre har vært med siden oppstarten i 1999.Her gjør hun klart for en aldri så liten generalprøve. Foto: Frode Olsen

Frivillige har bygget scene og laget kostymer. De skal bake kaker, ta i mot betaling og rydde. Alt for at ungdommer og barn skal kunne forenes i herlig glede og samspill. Historien publikum får servert har solide innslag fra den virkelige verden.

– Historien er hentet fra Youtube. Noe av handlingen foregår i skoleverden, hvor Frøken Notsi sliter med elevene. Spesielt Bill og Bob er noen luringer. Alenemoren med et hav av unger som hun nummerer og har faktisk funnet opp beste appen gjennom tidene er en annen karakter. Det blir mye kjærlighet, tårer og latter, sier Ine E Hegre.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...