Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Dagens gauk: Nå går Gaute en viktig periode i møte

KJØPMANN: Gaute
 Fjogstad har vært kjøpmann ved Coop Høle i 12 år. Foto: Andreas Kydland

For kjøpmann Gaute Fjogstad betyr sommeren økt omsetning, men også betydelige mengder arbeid.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 04.06.2017 kl 09:48

– Hvordan er somrene på Coop Høle?

– Høle er en vakker bygd, en sommerplass med mange hytter og turister i bil, vi har en betydelig vekst og mye liv og røre om sommeren.

– Støtter lokalbefolkningen opp om bydelens eneste butikk?

– Coop Marked er en viktig del av bygda, med et stort utvalg av det som trengs innen matvarer, jernvarer, driftsmidler til landbruket etc. Det er et godt engasjement rundt butikken, og bygda vil at butikken skal leve.

– Hvilken posisjon har nærbutikken i bydelen?

– Høle handelslags venner har hatt mange fine aktiviteter og jobbet for større lojalitet til butikken. Dette har virket, men det er mer å gå på, med hensyn til å få flere til å bruke lokalbutikken.

– Hvor lenge har du vært kjøpmann ved Coop Høle?

– Jeg har vært kjøpmann her i 12 år.

– Hva tenker du om framtiden på Høle med usikkerheten knyttet til fortsatt ferjeforbindelse?

– Ferjeforbindelsen er viktig for butikken, mange kunder
kommer innom fra og til fergen, ikke minst turister om sommeren. Butikken og bygda vil måtte klare seg samme hva som skjer. Jeg tror at nye boliger vil gi flere kunder.

– Forrige helg var det folkefest i bydelen da Tour des Fjords rullet forbi. Hva betyr det for bydelen å få slike arrangementer?

– Det er en fantastisk opplevelse, TV-innslag hvert år, folkehav og masse energi og lokalt engasjement rundt Tour des Fjords. Da er bokstavelig talt alle på plass. «Hele» bygda er med!

– Hva skal du selv i sommer?

– Det blir mye jobb her i sommer, pluss en tur til Lyngdal der kona mi Lillian kommer fra.

– Hva gjør du når du ikke er på jobb?

– Her er en på jobb hele døgnet.

– Hva vet få eller ingen om deg?

– At jeg er flink bak grillen i hagen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...