Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Nå har disse veteranene blitt æresmedlemmer

Steinar Ims og Harald Solbakken ble utropt til æresmedlemmer av Sandnes Krf. Foto: Trond Niemi

Harald Solbakken og Steinar Ims ble hedret av Sandnes Krf på årsmøtet.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

POLITIKK: Sandnes KrF holdt sitt årsmøte 19. januar. Der ble de to tidligere bystyrepolitikerne Steinar Ims og Harald Solbakken utnevnt til æresmedlemmer i Sandnes KrF. De to veteranene, født i 1941 og 1942, ble hedret for sin lange og trofaste tjeneste i sandnespolitikken. Steinar Ims satt i bystyret i fire perioder fra 1976 til 1985 og fra 1995 til 2003. Den siste åtteårsperioden var han varaordfører for Sandnes. Harald Solbakken har fem perioder i bystyret, fra 1980 til 1987 og fra 2000 til 2011. Harald satt både i formannskapet, skolestyret, sosialutvalget, kommuneplankomiteen og i styret for Sandnes Tomteselskap. Sandnes KrF er takknemlige og stolte over den lange og trofaste tjenesten disse to karene har gjort for KrF og for Sandnes.

På det samme møtet ble Magnus Tekse (31) valgt til ny leder i Sandnes KrF. Magnus er hanagutt og er utdannet teolog og lektor. Med seg i styret får han Monica Lisbeth Angelsen, Ruth Bråtveit, Thone Eldøy, Ståle Espevik og Renata Peksyk. Som vararepresentanter ble følgende tre valgt: Bjørn Bråtveit, Eivind Kvamsøe og Hilde Katrine Sværen Hjulstad. I styret møter også gruppeleder i bystyret, Oddny Helen Turøy, og Signe Nijkamp for KrF Kvinner.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...