Nå kan hun velge og vrake

KJEMPESESONG: Stine Borgli har tatt store steg denne sesongen og toppet det hele med flott innsats under VM på hjemmebane. Foto: Rune Helliesen

Det er neppe siste gangen vi får se Stine Borgli ikle seg den norske landslagsdrakten. Det store spørsmålet nå er hvilken ny klubbdrakt hun får til neste sesong.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Stine Borgli (27) fra Hana gjorde en meget god jobb som hjelperytter under VM-fellesstarten i Bergen. De norske jentene hadde som målsetning å komme blant de ti beste før lørdagens fellesstart og Stavanger-jenta Susanne Andersen (19) endte til slutt på en meget imponerende sjuendeplass, takket være blant annet Borglis innsats som hjelperytter.

Verst tenkelig start

Prestasjonen til Borgli var ikke minst imponerende siden hun fikk en verst tenkelig start på rittet. Allerede etter 200 meter var hun involvert i en velt og ødela bakhjulet på sykkelen.

– Da var det helt kaos inne i hodet mitt. Jeg fikk heldigvis raskt hjelp, men jeg var på gråten der jeg satt og syklet alene for å ta igjen resten. Men jeg klarte det, og jeg må jo innrømme at det gjør meg ekstra stolt over det resultatet vi fikk som lag til slutt. Så kan man jo alltid tenke hva resultatet kunne blitt hvis det ikke hadde skjedd, sier Borgli til Sandnesposten.

Stines far, varaordfører Pål Morten Borgli, var på plass langs løypen. Han innrømmer at han trodde VM var over for datterens del allerede før det var kommet skikkelig i gang.

– Hun måtte kjøre inn halvannet minutt. Det er mye, sier han tydelig stolt.

Kan bli proff denne uken

Nå starter jobben med å velge riktig lag for neste sesong. Pål Morten Borgli håndterer tilbudene som kommer inn og understreker at det er det sportslige som veier tyngst i forhandlingene.

– For Stine handler det om å være en del av et lag hvor hun får matchet seg på et høyere nivå. Hun har fått tre tilbud, men blir ikke rik på noen av dem, forteller «manageren».

Samtidig så vil et profflag dekke utgifter som amatørlag ikke dekker. Og der er det en del kroner å spare når Hana-jenta har fått blod på tann etter en kjempesesong.

Sandnesposten vet at to italienske lag ønsket å signere Stine Borgli under VM i Bergen, men hun valgte å takke nei til begge. Nå står hun igjen med ett utenlandsk lag som hun håper å signere for denne uken.

– Jeg tror ikke miljøet i de italienske lagene var det beste og for meg er trygghet utrolig viktig. Men jeg er klar for å ta neste steg og bygge videre på denne sesongen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...