Nå samles Sandnes Ulf til viktig styremøte

Fikk det svaret de ønsket av formannskapet

GODE NYHETER: Styreleder i Sandnes Ulf Terje Hopen takket ordfører Stanley Wirak (Ap) for både velvilligheten kommunen og formannskapet har vist. Nå kaller han inn egne medlemmer til ekstraordinært styremøte. Der blir det fattet en avgjørelse på om og når byggestart blir. Foto: Frode Olsen

Et enstemmig formannskap stemte ja til å akseptere selvskyldnergarantien fra Masiv og Øster Hus på 15 millioner kroner. Styreleder i Sandnes Ulf, Terje Hopen, er selvsagt fornøyd, og kaller umiddelbart inn til styremøte i klubben.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 27.03.2018 kl 18:37

Stanley Wirak kalte inn til ekstraordinært styremøte tirsdag. På agendaen sto det ett punkt, og det var om kommunen kunne akseptere at Masiv og Øster Hus garanterer for de siste 15 millionene klubben manglet. Det stemte samtlige i formannskapet ja til med et tilleggspunkt til forrige vedtak som ble gjort i bystyresalen.

– Formannskapet viser til at det er gjort bearbeidelser knyttet til vilkårene for den private selvskyldnergarantien som er stilt til Sandnes Ulf Arena AS. Formannskapet kan ikke se at den private selvskyldnergarantien, slik den nå er stilt, skulle sette spillemidler eller øvrige økonomiske forpliktelser som kommunen har i en risiko som står i motstrid til bystyrets hovedvedtak dersom den skulle komme til aktivisering, lyder vedtaket.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

SPESIELT: Det var et ekstraordinært møte som ble avholdt i formannskapssalen. Mange av medlemmene deltok via telefonforbindelse. Foto: Frode Olsen

Ordfører Stanley Wirak presiserte at tidligere vedtak som er fattet i bystyret ikke skal rokkes ved.

– Det vedtatte forslaget vi gjør kommer i tillegg til det fra bystyret. Klubben må oppfylle alle kravene som rådmannen har satt. Masiv og Øster Hus har også gitt oss en skriftlig garanti på at spillemidlene ikke skal settes i fare. De garanterer at Sandnes Ulf skal eie 51 prosent eller mer, sier Stanley Wirak.

Det medfører at Sandnes Ulf Arena AS har fullfinansiering på plass. Nå er det opp til klubbens styre å avgjøre om de skal iverksette bygging og bestillinger.

– Med tanke på fristene som henger over oss, kaller jeg inn til styremøte så fort som mulig. At det er påske betyr ikke noe i denne sammenhengen. Styret må samles før anbudsfristene går ut, for å fatte en avgjørelse på om vi skal iverksette byggestart. Med det ligger en forpliktelse hos oss, og klubben er tydelige på at vi også må oppfylle de øvrige kravene bystyret har redegjort for. Uten det på plass vil ikke kommunens garantier i prosjektet blir innfridd, sier Hopen.

Styrelederen smilte selvsagt godt, men slapp likevel ikke jubelen helt løs i formannskapssalen.

– Nå skal vi ha styremøte hvor detaljene skal diskuteres. Det er likevel ikke til å legge skjul på at vedtaket i formannskapet hjelper mye i denne sammenhengen. Dette var viktig for oss, sier Hopen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...