Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Nå skal det bli tryggere å krysse her

GANGFELT: Snart kommer det et nytt gangfelt i Hoveveien. Foto: Håvard Ovesen

Snart kommer det et nytt, opphøyd gangfelt over Hoveveien.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

TRAFIKK: Snart går entreprenører på oppdrag fra Statens vegvesen i gang med å bygge opphøyd gangfelt over Hoveveien i nærheten av Skeibakken.

– Vi har fått en del henvendelser og ser at her foregår det ganske mye kryssing, blant annet i forbindelse med barnehage, sier overingeniør i Statens vegvesen, Trond Åge Langeland.
Ifølge Langeland blir gangfeltet opphøyd for å sikre et lavt fartsnivå. I utgangspunktet har ikke reguleringsplanen for området tatt høyde for et krysningspunkt der, men vegvesenet har sett behovet, og fått bifall både fra kommunen og politiet.

I framtiden kommer behovet til å bli enda større, så Langeland anser gangfeltet de nå skal i gang med som et slags midlertidig tiltak.

– På et tidspunkt vil det komme en ny rundkjøring der, med diagonal til E39 og til et nytt næringsområde. Det vi har sagt i den forbindelse er at i framtiden vil det bli naturlig å se for seg at man legger et nytt krysningspunkt over den rundkjøringen, sier Langeland.

Men i mellomtiden skal det nå bli mulig å krysse trygt, uten å måtte gå til ned til bunnen av bakken, eller til undergangen lenger sør. Gangfeltet kan stå klart allerede i løpet av en måneds tid.

– Vi håper det skjer fort, men det er litt væravhengig. Vi går ikke i gang så lenge det er minusgrader, sier Langeland som håper at gangfeltet vil stå ferdig i løpet av februar eller mars.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...