Nå vil Birger bygge ut menyen og lokalene

PIZZA: Fra nå av skal Eivind Rygg og Birger by på 16 forskjellige sorter pizza, i tillegg til burger. Foto: Andreas Dirdal Kydland

Birger ønsker å by på mer enn bare burgere og har søkt om å få bygge ut lokalene nord i Langgata.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Vi har for tiden inne byggesøknad. Slike ting tar tid å få behandlet, men vi ønsker oss større produksjonslokaler for å kunne utfolde oss slik at vi får videreutviklet Birger-konseptet, forteller Eivind Rygg ved Birger.

Sommeren 2015 åpnet Birger i Sandnes og startet det som må kunne omtales som en burgertrend med take away-konsept på burger.

Det slo an, og flere aktører har kommet etter for å satse innen samme nisje.

– Vi var først ute i Rogaland med denne typen konsept. Nå ønsker vi å utvide og videreutvikle Birger-konseptet og har gjennom en lengre periode utviklet, i samarbeid med våre gode leverandører, våre helt egne pizzaer som vi har lansert denne uken i Sandnes. Smaks- og prismessig har vi kommet opp med to gode ting som vi mener står seg godt i konkurransen mot de store aktørene. Det at vi i Birger kommer opp med vår egen pizza er noe vi vurderte allerede før vi lanserte Birger-konseptet. Vi er flere i Birger som fra tidligere har lang erfaring med pizza, forteller Rygg.

Vurderer skjenkebevilling

Han forteller videre at det har vært jobbet lenge og møysommelig med alt fra å finne de rette ingrediensene, utvikle en egen pizzabunn, særegne krydderblandinger, og sauser til pizzaene.

– Tilbakemeldingene på pizzaene så langt er utelukkende positive. Nå gleder vi oss skikkelig til å komme skikkelig i gang, sier Rygg.

Han forteller også at Birger vurderer å søke om skjenkebevilling for framtiden.

– Vi vurderer om vi skal søke skjenkebevilling. Om vi gjør det, vil vi på ingen måte bli en skjenkeplass, ut over ei pils eller et glass vin til maten. I andre byer, som for eksempel Stavanger, finnes det en del uteserveringsplasser som ikke har restaurant i bakkant. Våre utbyggingsplaner tar høyde for en bedre håndtering og kontroll av uteserveringsområdet, sier han.

Uteserveringsområde

Rygg har også planer for uteserveringsområdet som i dag er utsatt for vær og vind, som vi har mye av i denne delen av landet.

– Vi ønsker også å gjøre uteserveringsområdet vårt kjekkere og har noen spennende planer for det framover. Vi ønsker å beskytte oss mot vær og vind, slik at folk kan sitte og kose seg selv om været ikke skulle være det beste. Når det gjelder byggesøknaden og utvidelsene, ser vi for oss et påbygg på rundt 25 kvadratmeter som vil gi oss større produksjonsflate, slik at vi får bedre plass til å lage god mat.

– Hvor mye ser dere for dere å investere?

– Vi vurderer ulike løsninger og har ikke landet på en konkret løsning enda, sier Rygg.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...