Sandnesposten A/S

Sandnesposten

Ny eiendomsmegler klar for tøff konkurranse

SATSER FRISKT: Proaktiv Eiendoms tre ansatte har sluttet i et konkurrerende boligmeglerselskap. Fra venstre: Torbjørn Mannes Johansen, Bjarne Edland og Øyvind Rege. Foto: Henriette Time

I august får Sandnes nok en boligmegler. Proaktiv Eiendomsmegling har stor tro på boligmarkedet i Sandnes og samtidig en klar strategi for hvordan de skal kapre kunder.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 07.06.2018 kl 14:50

NÆRING: – Vi hadde ikke startet opp dersom vi ikke hadde hatt tro på mulighetene og markedet. Det viktigste stikkordet blir å rendyrke boligsalgsbiten. Vi mener å kunne tilby kundene en god kvalitetspakke der det er salget og ikke forsikringer og banktjenester som tar opp mye tid. Samtidig har vi den fordelen at vi kjenner boligmarkedet i Sandnes godt. Til sammen har vi rundt 30-40 års erfaring som boligmeglere i byen og vi har etter hvert opparbeidet oss et stort nettverk som vil komme godt med, sier daglig leder Torbjørn Mannes Johansen.

Del av bybildet

Sammen med kollegaene Bjarne Edland og Øyvind Rege har Mannes Johansen valgt å si opp jobben hos et konkurrerende eiendomsmeglerselskap for å etablere Proaktiv sitt første kontor i Sandnes. Kontorene, som åpner i de gamle lokalene til Knuts i Langgata i august, er ifølge Mannes Johansen heller ikke tilfeldig valgt.

– Det å flytte inn i et bygg med lang historie i sentrum er gull verdt. For oss ville det eksempelvis vært helt feil å starte på Forus. Vi vil være en del av bybildet og ikke minst være synlig for kundene, sier han.

Mer stabilt marked

Et tøft lokalt boligmarked der det i dag fremdeles er ubalanse mellom tilbud og etterspørsel, skremmer ikke de tre meglerne fra å starte opp i Sandnes. Heller ikke det at det nye meglerselskapet vil møte sterk konkurranse fra eksisterende eiendomsmeglere bekymrer nevneverdig.

– Proaktiv Eiendomsmegling begynner å bli godt innarbeidet i regionen. Det er åpnet et kontor i Stavanger og det er naturlig at Sandnes følger etter. Samtidig er vi, som sagt, en gjeng som kjenner Sandnes og markedet her godt. Som boligmeglere med lang erfaring har vi også vært nødt til å håndtere flere kriser, sier Mannes Johansen og fortsetter:

– Boligmarkedet i Sandnes har vært kunstig høyt gjennom mange år med oppgangstider før oljekrisen slo inn. De senere år har også volumet av boliger vært høyere enn etterspørselen. Dette er i ferd med å stabilisere seg. Det har blitt en langt bedre balanse og samtidig ser vi lysninger i forhold til økt sysselsetting og optimisme i næringslivet.

– Så man kan se lyst på framtiden?

– Ja, boligmarkedet fungerer og samtidig er det en rivende utvikling i eiendomsmeglerbransjen. Konkurransen har blitt tøffere og kundene krever mer. Jeg har stor tro på at vi vil komme til å bli en viktig aktør i Sandnes, sier Mannes Johansen.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...