Sylvi Listhaug går av: – Norges beste statsråd

Pål Morten Borgli synes Sylvi Listhaug tok en fornuftig beslutning da hun valgte å trekke seg. Foto: Andreas Kydland

Varaordfører i Sandnes, Pål Morten Borgli (Frp), synes det var en klok beslutning av Sylvi Listhaug å trekke seg som statsråd, selv om han synes det var trist å miste henne.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

– Hun setter landet foran seg selv. Det er slik man må gjøre det. Men regjeringen mister den dyktigste statsråden Norge har hatt på lenge, sier varaordfører Pål Morten Borgli (Frp).

Samtidig tror han karrieren hennes så vidt begynt. Ifølge Borgli kommer hun til å jobbe for programmet hun er innvalgt for, selv om hun nå får en annen rolle i politikken.

– Det kommer hun til å gjøre på en glimrende måte, sier Borgli.

I forkant av valget om å trekke seg tror han vurderingen gikk på prisen hun måtte betale for kjøret som var rundt henne. I tillegg tror han familien har vært samlet rundt løsningen.

– Jeg kjenner dem godt. Det er en varm og god familie. Jeg spekulerer når jeg sier dette, men jeg tror nok det var en total vurdering av situasjonen som ble tatt sammen med familien, sier Borgli.

Når det gjelder Kristelig Folkeparti (KrF) tror han de hadde stemt mot mistillitsforslaget, samtidig som de hadde prøvd å få henne bort i etterkant. Han mener Sylvi Listhaug er altfor populær til at Knut Arild Hareide (KrF) ville latt henne være i fred.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...