Ny hovedvei til Kleivane ferdig i april

LEDELSEN: Prosjektleder Åge Kolstø (t.v) i Sandnes tomteselskap KF og anleggsleder Geir Fjetland i Rygg maskin. Foto: Aslak Ravndal

Melsheiveien byttes ut med en ny og bedre vei.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

SAMFERDSEL: Den nye veien hektes på rundkjøringen ved boligfeltet på Brattebø og strekker seg oppover marka mot rulleskianlegget. Går alt etter planen kan innbyggerne i Kleivane ta den i bruk allerede fra april.

– Dagens vei er ikke egnet for så mye trafikk som det er i området nå. Det vil bli både bedre og tryggere for de som bor der når den nye veien kommer på plass, sier prosjektleder i Sandnes tomteselskap KF, Åge Kolstø og fortsetter;

– Det er også kortere vei til E39 fra Brattebø, noe som vi har hatt i bakhodet under planleggingsfasen.

Ny undergang

Arbeidet med den nye veien startet i november. Ved rundkjøringen på Brattebø bygges det også et undergangsfelt til gående og syklende.

– Det er veldig mange som benytter seg av sykkelstien, så vi lager en skikkelig løsning med eget felt for gående og eget felt for syklende. Det kommer til å bli en stor og fin undergang, sier prosjektleder Kolstø.

VEIBYGGING: Den nye hovedveien går fra rundkjøringen ved byggefeltet på Brattebø og oppover marka mot Melsheia, som kan ses i bakgrunnen på bildet. Foto: Aslak Ravndal

Fortsetter utbyggingen

Det har vært stor byggeaktivitet i Kleivane siden områdeplanen ble godkjent tilbake i 2011. Det bor mennesker i 150 boliger til nå, og i skrivende stund bygges det nye 50 boliger.

– Vi har jobbet oss nedover fra Skaarlia mot Brattebø. Innen to til tre år vil alt være ferdig, inkludert Skaarlia skole, sier Kolstø.

Den store byggeaktiviteten skal fortsette i tiden framover. 180 nye boligtomter er under opparbeidelse og skal være byggeklare fra høsten av.

– Det har vært, og kommer til å forbli, stor byggeaktivitet også i tiden framover. Det begynner å bli veldig bra, sier Kolstø.

KART: Oversikt over den nye hovedveien til Kleivane. Foto: Sandnes tomteselskap KF

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...