Ny musikkfestival på Lura

MUSIKKFESTIVAL: Hip hop-artist Mads Veslelia er ein av headlinerane på Lura i helga. Han speler fredag på den nye musikkfestivalen Great days festival.

Det blir hip hop, partymusikk og pop på Lura i helga. Great days-festivalen blir arrangert for fyrste gong.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 02.12.2016 kl 19:49

I helga er Eirik Michael Arnesen Nordbø (19) medansvarleg for musikkfestivalen som går av stabelen på Lura bydelshus. Ungdommar frå 9. klasse og oppover kan nyta musikk og samvær heile helga.

Crew L54

Det er crewet L54 som står bak festivalen. Tidlegare har arrangørane vore knytt til kommunen sitt arbeid i L54, medan dei nå er eit sjølvstendig crew som lagar til ulike arrangement. Dei står blant anna bak Urban Street Festival på Ruten. Til helga arrangerer dei den fyrste musikkfestivalen av denne typen.

Hip Hop

– Hip hop-artist Mads Veslelia utvikla musikken sin på soverommet, han har blitt ein hit på YouTube. Han har vore mykje i LA i det siste, han blir sett litt på som Eminem-wannabe, fortel Arnesen Nordbø.

Fredag står desse artistane på scenen: Mads Veslelia, CTB Starboy og CaluuFam.
CaluuFam er eit band frå Rennesøy. CTB Starboy er frå Stavanger.

Laurdag blir det The Great Rock Day. Då er det mindre band som skal ha konsertar. The Kids From Redbank speler opp. Alle arrangementa er sjølvsagt rusfrie.

Party

Sundag er det plass for rock, pop og partymusikk på kvelden. Aksel & hef er definitivt partymusikk meir i pop-sjangeren. Bek & wallin er også headliner sundag. I tillegg speler M4dzi og NeuroSpaceship.

Det går an å kjøpa både dagspass og festivalpass til festivalen.

Arnesen Nordbø synest det er gøy at crew L54 nå står på eigne bein.

– Me har lært å byggja opp økonomi, og kan stå på eigne bein. Me kan gjera større ting.

– Spent på helga nå?

– Eg berre gler meg, eg er litt spent på kor mange som kjem!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...