Nybakt lottomillionær fra Sandnes varsler huskjøp

FEM MILLIONER: – Gratulerer til den nybakte Lotto-millionæren fra Sandnes, sier programleder Ingeborg Myhre.
Foto: Atle Onsrud Jensen, Norsk Tipping

Tre Lotto-rekker gikk inn med sju rette lørdag kveld. Tre heldiggriser får dermed en premie på 5.017.265 kroner. Den ene er en Sandnes-mann i 30-årene.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 06.01.2019 kl 21:50

Lotto-året 2019 startet med en førstepremiepott på over 15 millioner kroner. Rekken som skulle gjøre noen til Lotto-millionær, ble denne:

1 - 8 - 10 - 13 - 15 - 24 - 28

Tre rekker gikk inn med sju rette, og den ene som dermed er 5.017.265 kroner rikere, er en mann fra Sandnes.

Sandnes-mannen måtte sjekke kupongen på mobilen mens Norsk Tipping snakket med ham – for å kunne tro at han var blitt Lotto-millionær.

– Oj. Jeg har sju rette, gispet han da han så det med sine egne øyne.

– Jeg har drømt om dette, og så skjer det akkurat nå når vi er i gang med å finne oss et hus. Kanskje vi må legge inn et nytt hussøk på Finn etter denne premien, sa mannen, som er i 30-årene.

Mannen var på jobb, men skulle umiddelbart ringe kona, skriver Norsk Tipping i en melding til Sandnesposten.

Den nybakte millionæren regnet med at kona ville ta det fint.

– Og så skal jeg ringe gamlingen og fortelle at han slipper å stå som kausjonist på huslån, sa sandnesmannen til Norsk Tipping.

Mannen ønsker å være anonym. Han leverte Lotto med mobilen 2. januar.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...