Sandnesposten A/S

Nye butikker og ladestasjon på plass

Kvadrat fylles opp

FYLLES OPP: Senterleder Bent O. Hansen på Kvadrat regner med at alle lokalene på Kvadrat blir fullt utleid i løpet av året.

Ved byens største kjøpesenter Kvadrat har det vært store forandringer den siste tiden. Senterleder Bent O. Hansen regner med at senteret vil være fullt utleid i løpet året.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2017 kl 15:26

NÆRING: – Vi har utvidet, pusset opp og forbedret senteret for over 250 millioner kroner de siste årene. Akkurat nå holder vi på med oppgradering av noen få smålokaler, men bortsett fra dette er Kvadrat i dag så og si fullt utleid. Jeg regner med at det ikke vil være noe ledig ved årsskiftet, sier Hansen.

Nyåpning

Det siste tilskuddet av nye butikker på Kvadrat er G-Max som denne uken åpner butikk på over 2000 kvadratmeter. G-Max-butikken på Kvadrat blir den sjuende som kjeden åpner nasjonalt i år. Sist uke åpnet også lavpriskjeden Normal butikk i senteret. Som en konsekvens av utvidelsene har listen over nye butikker på Kvadrat vokst kraftig det siste året. Streetburger, Oliviers, Starbucks, Embla, Det gode brygg, Pre-End, StudioMann og Bjørklund sør er alle nykommere, mens butikkene Frati, Intersport, Gullsmed Christophersen og Newsman Coffeshop alle er avviklet i år.

Hansen vil ikke si noe konkret om videre planer for Kvadrat, men sier at kjøpesenteret har som målsetting å være dynamisk.
– Vi jobber kontinuerlig med å tilby kundene våre gode opplevelser og konsepter, men jeg vil i dag verken bekrefte eller avkrefte om det er nye ting på gang, sier han.

Åpner ladestasjon

Kvadrat åpner neste uke også opp det som blir Rogalands største ladestasjon. Med i alt ti ladere ved senterets kundeparkering og fire ladere ved ansattparkeringen skal denne gjøre senteret enda mer attraktivt for handlende.

– Regionen har et stort antall elbiler og hybridbiler, men lademulighetene i sentrale knutepunkt har vært begrenset. Dette vil vi nå gjøre noe med, sier Hansen.

Senterlederen ser ikke bort fra at ladetilbudet vil bli utvidet på sikt.

– Skulle det bli godt mottatt av kundene vil vi se på mulighetene for å utvide det, sier han.

Ladestasjonen skal driftes av Grønn Kontakt og inngår i et landsdekkende nettverk av ladere. Den offisielle åpningen blir 9. november og det blir varaordfører Pål Morten Borgli som skal klippe snoren.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...