Nye torgboder skal øke torghandelen

PÅ PLASS: Onsdag holdt prosjektleder Vegard Johansen hos Kaph Entreprenør (t.v.) og fagleder Torstein Dale i Sandnes kommune på med sluttspurten forhold til å få på plass den første nye torgboden i Langgata. Foto: Trond Eirik Olsen

Onsdag var den første boden på plass i Langgata.

Sandnesposten
Sandnesposten A/S

Publisert:

LANGGATA: Sentrumsforeningen ønsker seg flere torghandlere og har sammen med Sandnes kommune gått til anskaffelse av to boder som skal settes ut som en prøveordning i Langgata.

– Vi håper at en løsning med permantente boder skal gjøre det mer attraktivt for flere å bruke sentrum. I første omgang forsøker vi dette fram mot jul så får vi foreta en evaluering, sier fagleder Torstein Dale i park, idrett og vei i Sandnes kommune.

Han legger til at målet er å få flere torghandlere på plass i Langgata og at sentrumsforeningen ønsker å få kontakt med både torghandlere og lag og foreninger som ønsker å få muligheten til å bruke torgbodene.

Onsdag var man i full gang med å få opp den første boden like ved Lanternen. Da Sandnesposten la turen innom manglet fremdeles taket, men prosjektleder Vegard Johansen hos Kaph Entreprenør hadde alt under kontroll.

– Går alt som planlagt vil vi få opp taket på boden i løpet av ettermiddagen eller kvelden. Jeg regner med at det er få som vil stå her uten tak i typisk vestlandsvær, sa Johansen mens regnet lavet ned.

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Tredjepartsaktører

Her finner du informasjon om våre samarbeidspartnere:

Vis mer

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...